VICTÒRIA DEL SÈNIOR MASCULÍ CONTRA CB PEGO (56-72)

VICTÒRIA BALSÀMICA DEL SÈNIOR MASCULÍ EN EL CAMP DEL CB PEGO (56-72)

Per fi va arribar la primera victòria del nostre sènior masculí. Va servir de revenja de la derrota en pretemporada front als nostres veïns de Pego i els nostres jugadors van per fi demostrar del que són capaços.

Pego arribava al partit sense conèixer la derrota en lliga, mentre que els nostres encara no havien guanyat cap. Però els nostres van eixir conscient del canvi de xip que era necessari i van aconseguir buscar els avantatges en el joc interior, sense perdre el lideratge del partit des del minut 5. Sabent interpretar la defensa, suportats en un molt bon partit de Carlos Martínez i Néstor (33 punts entre els dos), es va aconseguir arribar amb un bon avantatge al descans (24-36).

I va ser en el tercer quart on vam poder veure els millors minuts de l’equip d’Alberto Alberola en la temporada. Corrent, llegint les defenses plantejades per Pego, es guanyava el quart per 11-24 i s’arribava al final del tercer quart amb 25 punts de diferència (35-60). Ja en l’últim quart, fruit de la pressió de Pego i la relaxació visitant, es van reduir les diferències fins el 56-72.

Necessària victòria per a l’estat anímic dels jugadors després d’un mal inici. El següent cap de setmana juguen el primer partit en casa front a Canals. Esperem que l’afició s’anime a vindre i disfrutar del partit.