VICTÒRIA DEL SÈNIOR FEMENÍ ROIG

VICTÒRIA DEL SÈNIOR FEMENÍ ROIG COMPLETANT UN CAP DE SETMANA REDÓ PER EL CLUB BÀSQUET ROLSER PEDREGUER

Després de les dues victòries tant del Sènior Masculí com del Sènior Femení Blanc el dissabte, el Sènior Femení Roig es presentava a Dénia amb les baixes de Neus i Júlia per lesió i Maria. Amb 9 jugadores (Danniela amb problemes al turmell) començava el partit amb l’equip local dominant el ritme de joc i molt superior al rebot, tan així, arribàvem al final del primer quart amb un marcador de 13-10, donava la sensació que les pedregueres podien fer molt més del que reflectia el marcador.

En el segon quart, el gran encert des de l’exterior ens donava aire arribant al descans 26-28. El partit continuava amb el mateix guió, controlant el rebot ofensiu l’equip local i l’encert exterior i la bona selecció de tir de les visitants.

En la reanudació, les locals apretaven en atac, no donant cap baló per perdut i aconseguint segones opcions, tirs lliures i triples. Accions que deixaven el partit ajustat a l’inici de l’últim quart. El canvi de defensa i el control del rebot donava facilitats a les pedregueres deixant en tan sols 12 punts a les dianenses, que van tindre opcions en l’última possessió del partit per empatar. El tirs lliures finals de Marta donaven la segona victòria a les pedregueres que es posen empatades en la segona posició de la lliga junt amb el Xàbia (pròxim rival el 26 d’Octubre a les 17:00 en Pedreguer)

Destacar l’aportació ofensiva de Carmen, Marta i Josefina i les grans defenses de Cris (sobretot en l’últim quart) i Miriam que va collar un partit molt complet. Destacar l’evolució de l’equip que a poc a poc va millorant en conceptes i que tenen un llarg camí per recórrer.

Enhorabona xiques!!