VICTÒRIA DEL SÈNIOR FEMENÍ ROIG CONTRA XÀBIA

El passat Dissabte el Sènior Femení Roig va aconseguir la victòria davant del Joventut Xàbia, consolidant la segona plaça en la classificació que dóna accés a la segona fase, un resultat que no entrava en els objectius d’aquest equip però que gràcies a l’esforç i el treball realitzat en els entrenaments va donan’t els fruits.

L’equip local es va presentar amb les baixes confirmades de Neus, Júlia i Maria (esperem que la recuperació siga breu i es puguen incorporar el més ràpid possible) El partit va començar molt igualat amb un intercanvi de canastes per part dels dos equips, 17-17 al final.

En el segon quart, els nervis i les preses en atacar es varen reflectir en el joc, encara que en defensa es va continuar fent un bon treball, amb un resultat al descans de 21-25 per a les visitants.

La defensa de les locals va començar a donar els seus fruits, i l’encert en atac de Josefina (11 punts en el tercer quart) amb la millora en la selecció del tir acabaven el tercer quart en un 19-11.

En l’últim quart les pedregueres remataven la feina amb un molta bona defensa deixant en tan sols 4 punts a les visitants. Destacar la defensa sobre la jugadora A.Valero que va acabar el partit amb 0 punts i un gran treball d’equip sobre ella.

Molt bon partit de les pedregueres que es col·loquen segones en la classificació per darrere de l’altre equip de Pedreguer. Resultats que donen fe del gran treball que està realitzant-se en tots els àmbits del bàsquet a Pedreguer.

Aquesta setmana no hi ha jornada, que ens servirà per a recuperar efectius de cara al pròxim partit.

Enhorabona pel treball realitzat