UNA BONA SEGONA MEITAT LI DONA LA VICTÒRIA AL SÈNIOR MASCULÍ FRONT AL CB ANNA

UNA BONA SEGONA MEITAT LI DONA LA VICTÒRIA AL SÈNIOR MASCULÍ FRONT AL CB ANNA
(72-62)
Dissabte es disputava el partit corresponent a la jornada 8 del grup C de primera zonal entre el nostre sènior masculí i el CB Anna. Partit entre el 5è i 6è de la classificació, empatats a punts. Es preveia un partit difícil contra els valencians, caracteritzats per un joc dur i difícil de contenir, tant en atac com en defensa. I així va ser.

A pesar de començar amb un bon joc davant i duresa darrere, (12-6 min. 6), Anna va reaccionar i els nostres es van tornar molls en defensa i sense claredat en atac, perdent el primer quart per 16-21. Les coses no van millorar en el segon quart, i un parcial de 0-6 d’eixida ampliava la renta visitant als 11 punts. Anna, comandats pel seu millor jugador, el nº 18 (16 punts els primers 12 minuts), i gràcies a l’encert en el triple, no permetien als nostres aproparse al marcador. La  iferència va estar variant entre els 5 i 10 punts per als locals, arribant al descans amb un 32-41 per a Anna i unes sensacions de que l’equip estava molt per baix del seu rendiment habitual.

A la represa, els nostres van aconseguir aturar i clavar el problemes de faltes al seu millor jugador (0 punts en la segona part), el que va fer que els visitants es bloquejaren en atac i començaren a fallar tirs, fruit segurament també de l’escassa rotació i de la bona activitat dels pedreguers. Es complia l’objectiu llançat per Alberto en el descans i l’avantatge es reduïa al mínim, deixant als visitants en sols 6 punts en el quart (46-47). Els nostres aconseguien córrer per fi al contraatac, i anaven millorant la selecció de tir i l’encert en el joc estàtic. A poc a poc, la diferència anava ampliant-se, arribant a completar un marcador parcial de 20-0 entre els minuts 25 i 34. Així i tot, Anna no va li va perdre la cara al partit, però els nostres van saber temporitzar correctament i llegir el partit, guanyant finalment amb solvència per 72-62.

Cal destacar a l’equip en conjunt, ja que va saber lluitar i patir en un d’eixos partits en els que les coses no acaben d’eixir com es planifica, per a endur-se la victòria. La setmana que ve, partit molt important en el camp del CB Genovés, ara mateixa un lloc per davant dels nostres. Serà una bona pedra de contacte per mesurar les aspiracions de l’equip després de les derrotes d’última hora front als dos líders i del bac front a Altea en la primera jornada.