UN MAL CB ROLSER PEDREGUER TALLA LA BONA RATXA EN EL CAMP DEL BENIDORM (75-57)

El nostre sènior masculí es desplaçava aquest diumenge al pavelló de Benidorm sabedor de la gran dificultat del partit que se’ls venia damunt. Un equip amb una posició enganyosa en la classificació i que venia de guanyar a Oliva, i amb les baixes per part dels d’Albert Alberola dels seus dos únics bases purs, Jorgi i Sergio.

I si a tot això li sumem que hi ha dies on les coses van del revés, es fàcil endevinar quin serà el resultat. L’equip va fer probablement el pitjor partit de la temporada junt amb el d’Altea. I és que en la primera part poques coses bones es poden dir dels nostres, desafortunadament. Nul encert exterior, flebesa defensiva permitint triples i rebots senzills, escassa concentració grupal, baix percentatge baix la cistella i de tirs lliures… Problemes que no havien tingut durant la temporada a excepció del primer partit. I és que al descans es perdia per 20 punts, 44-24.

Després de la xerrada en el descans, els nostres canviaren el xip, però no lo suficient. A base de tirons, anaven reduint l’avantatge, però Benidorm sempre es refeia i tornava a estirar el marcador. Els locals van demostrar que van jugar millor que els pedregueros, finalitzant el partit amb una diferència de 18 punts (75-57) i donant-li un toc d’atenció als nostres abans de l’últim partit de l’any front a Oliva.

Destacar, això si, el bon partit del nostrw jugador Rubén Guaita que, amb 4 triples, és de les poques bones notícies que ens deixa el cap de setmana.

Dissabte que ve, a les 16h, enfrontament per la tercera plaça en Oliva.