Sènior masculí 77 – 49 Enguera

Primera victòria com a local per al nostre equip masculí.

Partit molt complet per part de tots els jugadors que van fer una actuació impecable davant d’un equip dur i amb molta rotació, jugant en tot moment al que volien sense baixar l’intensitat en cap moment.

El partit va començar amb molta igualtat, els nostres van entrar al partit molt concentrats en defensa i molt encertat en atac, amb molt bona selecció de les situacions, aprofitant el joc interior i el tir exterior. El partit es preveia molt igualat i al finalitzar el primer quart així es reflectia en el marcador (20-17).

El segon quart tot va seguir igual, però el percentatge d’encert feia veure la gran intensitat defensiva que posaven els dos equips, que no es donaven cap opció de cistelles fàcils. Amb aquesta igualtat, els nostres van aconseguir augmentar un poc més la diferencia, guanyant aquest parcial per 3 punts de nou (13-10) per arribar al descans 33-27.

El tercer quart es veia amb bastant incertesa, quart complicat en el qual comença a decidir-se el partit i on la concentració és vital. Els nostres van eixir amb concentració plena i van començar a obrir la primera diferència important en el marcador. Els nostres seguien mantenint una gran intensitat defensiva i van deixar de nou a l’equip visitant amb 10 punts en el quart (18-10) i 51-37.

En l’últim quart els nostres van acabar de rematar el partit quan l’equip visitant va baixar els braços amb transicions ràpides i gràcies als desajustaments defensius dels visitants ja fora de partit. La diferència no va deixar d’augmentar fins al final i acabant el parcial (25-12) amb una diferència de 28 punts.

Partit impecable de tot l’equip que necessitava la victòria de dos derrotes seguides en partits on s’hauria pogut aconseguir la victòria i no va poder ser.

Dedicar la victòria a Bernardo que per motius personals no va poder estar dirigint el partit i agrair l’ajuda d’Alberto que va seure a la banqueta per ajudar en la direcció de l’encontre.