Sènior Masculí 61 – 71 Burjassot CB

El sènior masculí va caure derrotat en la primera jornada com a local en un partit on no van aconseguir imposar el seu joc.

L’equip visitant, un equip jove va començar pressionant i feia indicar que seria un partit complicat en atac.

El partit va començar molt igualat, amb intercanvi de cistelles en les dos cistelles per igual, els dos equips apretaven en defensa i en atac pesar d’arribar tard a l’estàtic, s’aconseguia anotar. S’arribava 15-16 al finalitzar el primer quart.

En el segon quart, l’equip visitant està més encertat en atac i és on apareix el pitjor moment dels nostres, que no seguien anotant amb dificultat. Una diferència en aquest parcial d’11 punts de diferència marcarien la resta del partit. 31-43 al descans.

En el tercer quart, mateix patró que al primer, molt igualat en els dos costats, però sempre un pas per darrere, sense poder retallar el marcador, cosa que aprofitaren els visitants per a augmentar la diferència 2 punts més. 42-56 al finalitzar el tercer quart.

14 punts de diferència feien pensar que era impossible la remuntada, l’equip no aconseguia trobar la clau per anotar amb facilitat, començava el joc precipitat, l’esgotament començava a notar-se i la presa de decisions en els dos costats es feia notar. Un xicotet parcial de 8-0 a favor dels nostres feia creure en la remuntada, en situava a només 6pts. L’equip rival va saber portar millor el partit en els minuts finals i s’emportà la victòria per 10 punts.

Sensació que es podria haver guanyat el partit i que al final s’escapa probablement per falta de concentració i que de segur s’anirà corregint amb el bon treball que s’està fent dia a dia de la mà de Bernardo.

Pròxim rival, Guadassuar en un complicadíssim desplaçament diumenge a les 20:00h.