Senior Femení Roig 72 vs 28 Esports Colau CB Ondara

Tornem a les pistes i a competir! Les pedregueres es presentaven al partit amb les baixes de Neus Alentado (recentment operada i ja en fase de recuperació), Cristina i Camila per motius laborals. Amb una rotació més curta, però amb més ganes que mai, l’equip va tornar en plena forma. L’objectiu era marcar un ritme alt i poder lluitar per poder accedir a la fase Autonòmica, i així va ser. Un primer quart amb percentatges de tir baixets, però una intensitat en defensa molt bona, que ens va donar ales una vegada anaven entrant els tirs des de l’exterior.

El partit, a pesar del marcador, va ser un partit intens i dur, això demostra les ganes que li van posar els dos equips. Destacar el gran partit Danniela Clements, va ser un referent en atac i en defensa, també destacar l’encert exterior de Carmen Moreno en la segona part. Partit molt complet de les 9 jugadores que lluiten per poder accedir a la següent fase.

El proper cap de setmana ve complet, divendres 9 a les 19:30 en Pego i dissabte 10 a les 17:00 en Tavernes. Cap de setmana important per a les jugadores.