ROLSER PEDREGUER ROIG VS CLUB BÀSQUET ILICITANO “B”

EL BÀSQUET ES TORNA A VIURE EN EL PAVELLÓ D’ESPORTS DE PEDREGUER

SÈNIOR FEMENÍ: ROLSER PEDREGUER ROIG VS CLUB BÀSQUET ILICITANO “B

El passat divendres es va tornar a disputar un partit de bàsquet en Pedreguer després de molt de temps, i van ser les nostres jugadores del Sènior Femení Rolser Pedreguer Roig les primeres a fer-ho. S’enfrontaven davant d’un equip molt treballat i amb molt de caràcter com va ser el Club Baloncesto Ilicitano “B” que enguany disposa de dos equips femenins, igual que el Rolser Pedreguer.

Les pedregueres que manté el mateix bloc de jugadores que l’any anterior, solament les baixes de Josefina Riera, per maternitat i Maria Durà per estudis (jugadora que va disposar dels seus últims minuts en l’equip durant el partit) i les incorporacions de Rosa Durà, que torna a les pistes després de problemes amb les lesions i de Neus Alentado que a poc a poc va entrant en dinàmica de l’equip després de l’operació de menisc, jugadores que de segur no tindran problemes d’adaptació.

El partit va ser molt intens, amb un ritme de joc molt alt, sobretot per la intensitat de la defensa de les jugadores visitants. En el primer temps les visitants marcaven el ritme, però mai arribaven a despenjar-se les locals que amb el caràcter que les defineix van lluitar per arribar al descans amb empat 16-16. Amb la represa i l’aportació de Marta Esteve liderat l’atac local amb 9 punts, les pedregueres agarraven  l’avantatge de 7 punts en el marcador 27-20.

Estem en fase d’amistosos i és temps de provar diferents alternatives, que es va demostrar amb una sèrie d’errors en defensa que feien que les visitants arribaren al final del partit igualades 31-31, un tir lliure en el tram final de les locals i el consegüent error de les visitants van donar la primera victòria de l’equip (32-31) dirigit un any més per Jairo Roselló.
Donar les gràcies al Club Baloncesto Ilicitano per l’esforç realitzat en el desplaçament, el comportament amb les mesures de prevenció i la lluita demostrada en el partit.