Presentació Sènior Femení Roig 20/21

Entrenador: Jairo Roselló

Després d’una primera gran temporada del nou equip, esperen continuar en la mateixa línia tant a nivell de rendiment com respecte al bon ambient que es respira dins l’equip.

 

4. Azul Cabrera.

Generació: 2001

Altura: 1’53

Posició: base/alero.

Descripció: Velocitat pura, destaca per la seua agilitat alhora de moure’s dins de la pista i generar grans oportunitats per aportar punts al marcador.

Paraules de la jugadora: “Trobe que puc aportar ritme al joc i espere que en la temporada ens divertim i ho passem molt bé però que competim”

 

5. Marta Esteve

Generació: 2001

Altura: 1’70.

Posició: base/alero.

Descripció: Adrenalina dins de la pista, insaciable, d’esperit competitiu destaca per la seua direcció de joc i una gran velocitat per a muntar contraatacs.

Paraules de la jugadora: “Aquesta temporada crec que puc aportar un poc de tot, companyonia, competivitat al joc, les ganes de anar a per totes en cadascun dels partits i sobre tot felicitat. I espere que la temporada siga com la de l’any passat, amb competitivitat, que continue el bon rollo que hi ha amb l’equip i moltes rialles!!”

 

6. Daniela Clements

Generació: 1999

Altura: 1’83.

Posició: pivot.

Descripció: Potència i força visibles en la seua defensa infranquejable que la fan un autèntic mur. Destaca en joc d’altura i ràpides penetracions.

Paraules de la jugadora: “Aquesta temporada vull aportar bon rotllo, ánims i moltes ganes. Aquesta es la segona temporada amb aquest equip i se que podem arribar molt lluny, i això es el que espere!”

 

7. Julia Fullana

Generació: 2003

Altura: 1’76.

Posició: Alero.

Descripció: Madura i explosiva, malgrat ser la més jove del equip destaca per la seua decisió per a finalitzar jugades i la adaptació constant als contratemps.

Paraules de la jugadora: “Aquesta temporada vull aportar al equip el millor de mi, tant dins la pista com fora; Vull ser jo mateixa i donar-ho tot. A més, espere poder començar i acabar-la, sempre que el covid ens deixe”.

 

8. Neus Fornés

Generació: 2001

Altura: 1’72

Posició: base/alero.

Descripció: Nervi i determinació
que es poden apreciar en el seu estil de joc, destaca per la seua rapidesa per a entrar a cistella i un gran domini del baló.

Paraules de la jugadora: “El que espere d’aquesta temporada es que gaudim cada una de nosaltres del que més ens agrada que és el bàsquet. Que estiguem unides mostrant que sense alguna no es em mateix perquè cada una aportem alguna cosa diferent. Espere aportar tranquil·litat alhora de dirigir el joc i fer transicions més ràpides”

 

9. Cristina Pons

Generació: 2001

Altura: 1’73.

Posició: alero.

Descripció: Hàbil i segura, gran tiradora que destaca per ser decisiva gràcies als seus tirs de llarga distància.

Paraules de la jugadora: “Aquesta temporada vull aportar alegria, força, molta gana de jugar, anar a per totes i dedicació alhora de jugar”

 

12. Míriam Palacio

Generació: 1988

Altura: 1’72.

Posició: pivot.

Descripció: Intel·ligència i experiència que han anat forjant-la com a la gran jugadora que és. Destaca per la seua defensa potent i gran
joc d’altura.

Paraules de la jugadora: “Aquesta temporada, podria dir que puc aportar experiència i calma en els moments de tensió. I espere que aquest any siga molt divertit i puguem competir totes a un bon nivell i guanyar la lliga, encara que trobaré molt a faltar a les jugadores que este any no estaran…”

 

13. Carmen Moreno

Generació: 1999.

Altura: 1’72

Posició: ala-pívot.

Descripció: Polivalent i atrevida, destaca per tindre excel·lents aptituds en qualsevol circumstància del joc a banda de tindre gran tècnica individual.

Paraules de la jugadora: “ Aquesta temporada espere que amb les mesures adequades puguem continuar amb la tònica amb la que vam acabar la passada, aprendre dels errors i no tornar a caure en ells. Personalment m’agradaria aportar el millor per a cada moment del partit així com seguir amb el bon ambient dins i fora de la pista”

 

14. Paula Mut

Generació: 2001

Altura: 1’68

Posició: pivot/ala-pivot.

Descripció: Ambiciosa i lluitadora que mai es dona per vençuda, destaca per la seua gran defensa, bones intervencions i la seua actitud guanyadora.

Paraules de la jugadora: “Esta temporada espere aportar al equip alegria primer que tot i per  una altra part ja dins del terreny de joc espere ser d’ajuda per a cada una de les de l’equip i que entre totes puguem aconseguir victòries i sobretot gaudir del nostre joc”

 

15. Camila Gómez

Generació: 1999

Altura: 1’63

Posició: escolta.

Descripció: Gran visió del joc que la fan anticipar-se al joc, destaca per el seu esperit de companyerisme i les ganes de superar-se en cada partit.

Paraules de la jugadora: “Aquesta temporada a m’agradaria aportar tot el que sigui possible i necessari per a que l’equip aconsegueixi els millors resultats. Desitge que, malgrat les circumstancies pugem gaudir del que més ens agrada i augmentar l’afinitat que tenim tant dins com fora de la pista”