NB ALZIRA vs CB ROLSER PEDREGUER BLANC

El dissabte 1 de febrer a les 20.00 h. es van enfrontar l’equip NB Alzira i el Rolser Pedreguer Blanc, en el que va ser el primer partit de visitant de l’equip en categoría autonómica, en la present temporada.

L’equip de Pedreguer tornaba a presentar 2 absències: Carla, en procés de recuperació per accident esportiu i Isa. Per contra tornavem a comptar amb Carmen, qui reforçaba l’equip desde el CB. Pedreguer Roig, qui debía de jugar el dia següent a Calp. El partit va començar amb un domini absolut per part de l’equip visitant, qui dominaba als pocs minuts per un avantage superior als 10 punts, introduïnt una presió i complicant el joc a l’equip local. Les locals es van recuperar mitjançant un parcial de 0 a 8, pero a la fi del primer quart les visitants es van consolidar en el marcador.

El començament de la segona part va ser molt intens en defensa i profitos en atac, i es va trencar el partit, les rotacions de l’equip local van influir en les baixes prestacions de les locals de l’equip d’Alzira, i el partit va quedar sentenciat al descans, amb un avantatge per al Pedreguer de 30 punts.

Al començament de la segona part l’equip local va demostrar garra i espirit de lluita i van aconseguir que el tercer quart fora el més igualat. A les visitants els va resultar complicat reprendre la intensitat de la primera part, i així va començar el darrer quart, amb el partit resolt i trancant de retrobar la intensitat defensiva, cosa que es va aconseguir en el darrer periode i va coincidir amb els millors minuts defensius de la temporada. Partit guanyat amb solvencia i anotació repartida per part de totes les jugadores, destacar a Victoria i a Cati, anotant desde lluny la primera i tancant el rebot la segona, i la rápida integració de Carmen en la dinámica de l’equip.