MURO NEGRE 66 – CB PEDREGUER 62

MURO NEGRE 66 – CB PEDREGUER 62: UN MAL INICI I EL POC ENCERT EN ELS TIRS LLIURES PRIVA AL CB PEDREGUER DEL TRIOMF EN MURO

Aquest diumenge el nostre equip sènior masculí es desplaçava fins Muro d’Alcoi per a disputar el seu primer partit de pretemporada, corresponent a la jornada 1 de la Lliga Valenciana. Enfront el Muro d’Alcoi, un equip que va demostrar una major concentració que els nostres a l’inici del partit i una major experiència per endur-se el partit en un final apretat.

No va ser l’eixida somniada per als nostres, els quals no van començar concentrats. Prova d’això és el resultat del primer quart, 18-6, finalitzant amb un 12-0 i una sensació de que l’equip no es trobava en el partit. En el segon Quart, la cosa va canviar i l’equip va començar a fer el que millor sap, defendre i córrer. A pesar de la milloria en l’equip, Muro va saber aguantar els tirons dels nostres i el resultat al descans era 37-26, però les sensacions eren altres.

Una bona defensa i uns quants contraatacs permetien a l’equip arribar a posar-se a 2 punts, 44-42. El resultat va estar oscil·lant entre el punt i els 5 de diferència, però va ser en eixe instant quan el sènior va fer patent un dels seus punts dèbils en el partit, el tir lliure. 12 de 40 (30%) en tot el partit, i especialment un dolorós 4 de 16 (25%) en l’últim quart, sumat als continuats errors en el triple (sols 4 encerts en tot el partit) i en tirs lliurats, van desequilibrar la balança per a l’equip de Muro.

A pesar de la derrota, l’equip pot treure una lectura positiva d’aquest primer encontre, ja que a pesar d’uns percentatges molt baixos tant en tir lliure com en tir exterior, va saber competir contra un equip amb uns quants jugadors de molta qualitat i que va saber llegir el partit en tot moment. El pròxim encontre serà el dissabte 21 a les 19h en el pavelló municipal, front al CB Pego. Les possibilitats del nostre equip per passar a les semifinals passen per que Pego guanye a Muro la setmana que ve i aconseguir remuntar el Basket-average en l’enfrontament contra els pegolins.