MURO BÀSQUET 66 – 50 C.B. ROLSER PEDREGUER

El sènior masculí cau derrotat en Muro davant d’un bon equip lluitant fins al final.

Aquest diumenge passat, el nostre equip masculí es desplaçava a Muro per disputar el partit corresponent a la 5a jornada, els dos equips arribaven amb 3 victòries i 1 derrota que indicava que el partit seria de màxima igualtat.

Des de l’inici, el partit va ser com s’esperava, molt intens, amb ràpids contraatacs. Els dos equips intentaven imposar el seu ritme de joc i en els primers moments pareixia que eren els nostres els que ho aconseguien, arribant al final del primer quart amb un punt d’avantatge en el marcador (9-10).

En el segon quart continuava la mateixa dinàmica, màxima igualtat, joc ràpid i cada vegada més dur per part de l’equip rival que es mostrava molt intens. En aquest quart, els de Muro aconsegueixen remuntar i es posaren 5 punts per davant en el marcador (30-25 al descans). El partit estava sent molt igualat, la gran quantitat d’errades fàcils baix de la cistella i en entrades a cistella ens llevava la possibilitat de manar en el marcador al descans.

En el tercer quart, tot seguia igual, un joc molt dur i l’arbitratge permissiu en els dos costat feien que continuara sent un partit molt físic que s’estava competint de tu a tu, i guanyant aquest quart per 2 punts ens posava a 3 punts de diferència per entrar al últim i definitiu assalt.(44-41).

En l’últim quart, l’equip local aconsegueix imposar el seu ritme amb cistelles molt fàcils i sense errades (3 triples i diversos 2+1), aconsegueixen trencar el marcador i castigar als nostres amb una diferència de 20 punts en el marcador. En un últim intent diverses cistelles amb un bon joc interior entre Marc i Pablo que sumaren algunes cistelles de qualitat, en feren acabar el partit amb un resultat final de 66 a 50 que no reflectia la gran igualtat vista durant 35 minuts.

Una llàstima la gran quantitat d’errades fàcils baix de la cistella i el baix percentatge en tirs lliures, que de segur ens hagueren fet lluitar pel partit en els últims minuts.

Ara a preparar el partit de la pròxima jornada contra Carolinas que ve de guanyar com a local al Dénia per 35 punts de diferència.