LES GALGUES BASQUET PEDREGUER vs CB ROLSER PEDREGUER

El diumenge 22 de setembre, a les 16.00 h. va tindre lloc el partit que va enfrontar als dos equips seniors femenins del C.B. Pedreguer. Amb anterioritat al partit es van fer les fotografíes oficials dels equips, així com la presentació de les jugadores.

El partit va començar igualat , i amb un lleuger avantatge per a l’equip de les Galgues, pero a partir de meitat del quart, un triple de Anna A. Va iniciar uns moments d’anotació continua i amb facilitat, i al poc es van sumar per part del seu equip, Cati i Victoria, i ahí va
ser quan es va trencar el partit. El marcador va quedar fixat en 8 a 24, per a les jugadores experimentades, que per primera vegada jugaven en qualitat de visitants a Pedreguer.

A partit del segon quart el partit va quedar igualat, i l’equip de les Galgues, gràcies entre altres a les aportacions de Carmen i de Neus, i la ilusió i intensitat de totes les jugadors, van posar en dificultats a les del Rolser, i es va arribar a la fi amb un avantatge de 20 punts
per a aquestes últimes.

En la segona part l’equip que jugava com a local, les Galgues va posar en funcionament la defensa zonal 2-3, i van plantejar problemes en l’atac, de les rivals i per part de les jugadores del Rolser, van tractar d’aplicar el treball tàctic dels entrenaments, però el marcador anava variant lleugerament al voltant dels 20 punts d’avantatge.

El darrer quart el van guanyar les joves jugadores de les Galgues, per 16 a 14 punts el que demostra les ganes de competir d’elles i fa entendre el haver-se classificat per a les semifinals de la lliga valenciana. Bons minuts finals de Miriam, per part del Rolser, marcador final:

LES GALGUES BASQUET PEDREGUER 41 – C.B. ROLSER PEDREGUER 63.

Companyerisme, com va demostrar la acomiadament conjunta a l’afició local, per a unes jugadores que han estat entrenant juntes en algunes sessions i bon ambient a la graderia, per a veure les evolucions de les jugadores, enfrontant-se entre elles.

Aquesta setmana seran les semifinals i els dos equips s’han classificat per a una competició en la que l’objectiu principal és preparar-se el millor possible per a la competició regular.