Jesuitas San José 65 – 60 CB Rolser Pedreguer

El sènior masculí no va poder adaptar-se a les condicions i al nivell que el partit requeria i van sumar una dolorosa derrota.

L’equip es presentava en València, diumenge a les 19:00h, en el col·legi Jesuitas, un dels colistes de la classificació, amb una sèrie de circumstàncies i condicions que feien pensar que el partit anava a ser molt complicat i molt llarg.

Els nostres van arribar al partit amb 4 baixes, en una pista exterior i unes cistelles completament diferents de les que estem acostumats, condicions que nos es van saber superar.

El partit va començar amb les primeres cistelles fàcils per a l’equip rival, que van guanyar molt fàcilment les línies de fons, les ajudes no arribaven o arribaven tard, cosa que es reflectia amb cistelles fàcils o faltes per arribar tard. Els nostres no es trobaven còmodes, els atacs eren lents i espessos i no s’aconseguia el joc ràpid i fluid que sempre intentem imposar (1r Q 17-15)

En el segon quart, la dinàmica va ser la mateixa, l’equip seguia mal en defensa i lent en atac. Pasqual intentava a través de diferents canvis defensius i variant algunes pautes resoldre la falta de concentració del equip però, era completament impossible. L’equip local anava agradant-se i es veia amb possibilitats reals de poder guanyar el partit contra el 3r classificat i contra els que havien perdut per 35 en Pedreguer, i això es reflectia al descans, 35-27.

En el tercer quart, de nou, Pasqual intenta amb canvis defensius resoldre el partit, l’equip seguia sense respondre i es mantenia la mateixa diferència, per moments l’equip s’acostava a 5-6 punts, però de nou, la falta d’intensitat, tant en atac com en defensa, feia que l’equip rival aconseguira cistelles fàcils que tornaven a posar la diferència en 9 punts.

En l’últim quart, l’equip pareix que reacciona i intenta tirar d’orgull per a aconseguir la victòria i apretant en defensa i amb un parell de situacions encertades en atac s’arriba al últim minut 3 punts per baix en el marcador, l’equip es veia amb possibilitats per primera volta en el partit. Cistella nostra que en posa a 1 punt (61-60) i 23 segons per disputar.

Després d’una molt bona última defensa i quan faltaven dos segons per esgotar la possessió, un falta amb bonus, encertats per al jugador rival, ens condemna i ens fa jugar-nos el partit a un tir a la desesperada i a faltes tàctiques que acaben del costat local (65-60).

Mal partit del sènior masculí que no va saber superar les adversitats i donar el ritme desitjat a un partit necessari per assegurar la 3a posició de la classificació. Cal seguir treballant per tractar de millorar.

Pròxima setmana, l’equip s’enfronta a Picanya en casa, dissabte a les 19:00h, partit que vam pedrer en l’anada per 10 punts.