I Concurs de Palles CB Pedreguer

El passat dissabte el CB Pedreguer va celebrar el I concurs de paelles amb la intenció de passar una bona estona i continuar creant una gran família.

Aprofitant els partits de les escoles esportives municipals es va dur a cap un matí ple de bàsquet en un ambient de festa total. Tot va començar a primera hora del matí amb dos partits dels més menuts de les escoles, els benjamins, amb un partit de l’equip comarcal que encara l’última fase de la lliga i l’equip federat que afrontava l’anada de quarts de final. Els dos partits es van saltar amb victòria per donar pas a l’equip infantil femení que havia de disputar el partit d’anada de semifinal. Aquest últim, també es va saldar amb victòria i d’aquesta manera s’aconseguia un pleno de victòries que animava un poc més el matí.

Tots els partits van comptar amb un bon muntatge de música amb presentació dels equips que feia que els jugadors i jugares gaudiren més si cap dels partits i de l’ambient sentint-se protagonistes del moment.

Una vegada finalitzats els partits amb l’alegria de les victòries, es donava pas a l’inici de les paelles, amb servei de barra i un gran muntatge de taules, cadires i carpes per donar ombra preparat per part de la directiva. Amb la idea que els més menuts gaudiren al màxim, també es va preparar un espai de jocs per a ells, amb un castell inflable, jocs alternatius, música i animadors per a fer l’experiència el millor possible.

Al mateix temps els més de 150 pares que van acudir al concurs, gaudien de música, refrescos i cervesa a la barra per anar preparant les paelles. Les participacions de les paelles es van fer per equips, des de les taules dels més menuts de la família fins a les taules dels més majors, cada taula va preparar un tipus de paella diferent, per donar una gran varietat. Al voltant de les 15:00h, es va procedir a catar les paelles per part del jurat i així poder donar uns detalls a les millors paelles preparades, tant en sabor com en originalitat.

Després del dinar, la festa va continuar a un DJ que va estar amenitzant la vesprada fins a les 20:00h que finalitzar el I Concurs de paelles del CB Pedreguer.

Donar les gràcies a les 250 persones que van acudir a passar un gran dia amb la família del CB Pedreguer, van col·laborar amb l’esdeveniment i que de segur ho van passar molt bé.