FÀCIL VICTÒRIA DEL CB ROLSER PEDREGUER DAVANT EL COLISTA EMB ALCÚDIA (95-45)

El partit d’aquest cap de setmana del sènior masculí era un d’eixos que exigia eixir amb una concentració màxima per a evitar possibles problemes davant el colista Alcúdia. Conscients d’això, els xics d’Alberto Alberola van desplegar un joc alegre i efectiu, fent patent la superioritat física baix de les cistelles i la capacitat de furtar balons i córrer al contraatac front a un equip que va defendre els 40 minuts en zona. Una bona actuació coral portava als nostres a guanyar els 2 quarts primers per 25-8 i 24-2, arribant amb un aplastant 49-10 al descans.

En la represa, Alcúdia va millorar notablement el seu joc, mentre que els nostres es van relaxar en excés per la gran distància en el marcador. Amb un 2-11 d’eixida, i guanyant el quart per 19-21, Alcúdia va demostrar que no anava a deixar que la diferència fora escandalosa i va fer
saber als nostres que els partits duren 40 minuts i han de jugar-se tots. En l’últim quart, els nostres van tornar a desplegar un joc més alegre, guanyant per 27-14 el quart i deixant el marcador final en un clar 95-45.

La setmana que ve, els nostres es desplacen a Benidorm per a enfrontar-se front al Benidorm C, equip que aquesta setmana va guanyar a CB Oliva, donant un avís al nostre equip de que els espera un equip que no està al nivell que la seua posició en la classificació indica. Amb aquesta derrota dels valencians, junt amb la de Benigànim, el nostre equip es situa en la 3a posició, a un partit de les posicions d’ascens a Preferent.