ENTREVISTA A PERE, ENTRENADOR DEL SENIOR FEMENÍ BLANC

1. Com valoraries la temporada del teu equip en general?

La temporada deportivament està sent molt bona. Vam aconseguir guanyar la primera competició, en una final en la que ens vam sobreposar a un mal inici de partit i amb la particiipació de les 9 jugadores que estaven eixe dia. En la primera fase vam alternar partits molt senzills amb altres que se`ns van complicar més, va servir sobretot per anar agafant ritme i per la meua part per a coneixer a les jugadores. En la fase autonòmica hem anat de menys a més, encara que el partit del Petraher, a casa va ser molt complicat. Per sort l’equip disposa de jugadores molt bones i algunes van jugar eixe dia el seu millor bàsquet.

 

2. Quin creus que ha sigut el millor moment/partit de la temporada?

El millor moment ha sigut guanyar simultaniament els partits de lliga i els aplaçats que teniem, en ocasions un dia darrere de l’altre. El millor partit va ser el que vam jugar contra Manises a casa; va ser una actuació coral de les jugadores de l’equip blanc i de les companyes de l’equip roig, que sempre acudeixen amb molt d’entusiasme i ganes a recolçar l’equip. El Manises té molta qualitat i progresivament vam anar aumentant el ritme i el que s’havia treballat i es va guanyar amb un avantatge en el marcador important.

 

3. I el pitjor?

El pitjor partit va ser contra el Picken Claret; principalment el rival venia de jugar amb un altre ritme de competició i per la meua banda no es va treballar molt bé l’eixida de la presió i va ser com una especie de KO del boxeo. Eixa experiència ens ha servit per preparar-nos millor en el futur i saber ocupar l’espaid’atac d’una forma més clara i decidida.

 

4. Quin és el punt més fort del teu equip?

El punt fort de l’equip es defensar fort, alternant sistemes defensius i eixir al contratac o amb ràpides transicions. I especialment les individualitats ja que totes les jugadores aporten valor al joc d’equip. També son jugadores experimentades que es coneixen i s’entenen bé.

 

5. Quina es la faceta que creus que deurieu millorar amb més necessitat?

Deuriem de millorar alguns aspectes relacionats amb l’atac estàtics, hi ha alguns fonaments que es deurien d’executar millor, com son els bloquejos indirectes, i procurar obrir el camp i jugar amb més espai entre les jugadores.

 

6. Series capaç de destacar algun jugador/a al llarg d’aquesta temporada?

Ja siga per un rendiment extraordinari, inesperat, molt seriós…
Ha algut diverses accions puntuals que m’han deixat amb la sensació de contar amb unes jugadores molt especials: Victoria ametrallant l’aro, Cati i el seu dinamisme i caràcter, la valentia de Miriam exprimint-se en pista, la rapidesa al contratac de Jessica, el tir de dos punts de Isa, el tir de tres punts d’Alba, la solidesa i serenitat de Irene, el joc total de Carla, l’eficacia en defensa i atac de Anna Dura, i el ritme que marca Anna Alentado. Aquesta ultima ens va mostrar un canyo realitzat a la seua rival, i aixó és el que volem: espectacle i emoció. També l’entusiasme de Josefina i la potencia de Carmen, elles dos reforçant desde l’equip roig.

 

7. Quin és l’equip més potent al que s´heu enfrontat aquesta temporada?

Hi ha algun jugador/a que destacaries en especial dels equips rivals? L’equip més potent ha sigut el Picken Claret, especialment en va agradar la seua base, pero hi ha una jugadora del Torrent que m’ha agradat molt C. Garcia., de fet m’agrada molt eixe equip.

 

8. Ens agradaria que afegires algunes paraules per a l’afició i el teu equip.

A mi el que m’agrada és que l’equip jugue per a l’afició, i que aquesta anime a les seues jugadores com ha fet fins ara, i si el futur inmediat permet que es reanude la competició que estiga al costat del seu equip per als partits forts que vindran. Estem treballant dur desde el 19 d’agost i voldriem que l’equip donara el màxim que el seu potencial permet.