Entrevista a Jorgi Pons, jugador del Senior Masculí

1. Com valoraries la temporada del teu equip en general? 

La temporada està sent bona, mes a nivell de resultats que de joc. Estem en tercera posició de la classificació, però a nivell de joc no s’aconsegueix tindre estabilitat. Tots els partits estem tenint problemes per mantenir el ritme i la concentració. Necessitem millorar per poder optar a aconseguir estar un poc més amunt i pensar un possible ascens de categoria.

 

2. Quin creus que ha sigut el millor moment/partit de la temporada?  

Hem tingut molt bons moments, però destacaria la victòria en Benigànim fa unes setmanes, segon classificat. Victòria a domicili que en donava moltes possibilitats d’arribar a la segona posició de la classificació. Mostrant un joc molt generós, tot l’equip aportant, cadascú el que havia d’aportar.

 

 3. I el pitjor? 

Hem tingut diversos moments roïns.

El primer seria l’inici de temporada, vam deixar escapar el primer partit de temporada contra altea. Un partit per oblidar i del que ara recordem, ja que hauria sigut una victòria molt important per poder estar en la segona posició.

Un altre moment, més que roín un poc trist, és el comiat d’Edu, que en va deixar per motius professionals. Contents per ell, per la millora en lo professional però sempre és un poc trist haver d’comiadar-se d’un company, igual que ho va ser l’any passat per part de Kta i Toni.

 

4. Quin és el punt més fort del teu equip?  

Crec que la combinació de tots els perfils de jugador que tenim. Tenim altura, joc interior de pes, gent ràpida. Tenim una bona combinació, que amb una miqueta mes de concentració ens pot dur moltes alegries.

 

5. Quina es la faceta que creus que deuríeu millorar amb més necessitat? 

Recuperar la direcció de joc i el tir exterior que tanta falta ens fa.

 

6. Series cap de destacar algun jugador/a al llarg d’aquesta temporada? Ja siga per un rendiment extraordinari, inesperat, molt seriós… 

No podria destacar a ningú, crec que tots estan aportant el que poden i tracten de donar el màxim en cada partit. Òbviament tots recordem a Edu que en donava punts, però crec que hem sabut fer un pas endavant i suplir eixos punts que ens aportava i sumar tots junts.

 

7. Quin és l’equip més potent al que s´heu enfrontat aquesta temporada? Hi ha algun jugador/a que destacaries en especial dels equips rivals? 

No he vist cap equip que siga molt superior a la resta. Moixent a pesar d’anar líder invicte no és molt superior a la resta, és veritat que sí que destaquen en l’àmbit defensiu, amb defensa individual i press tot el partit.
Els dos partits nostres van ser molt igualats, perdent els dos partits per 4 punts i per això crec que tots els equips tenen capacitat per  guanyar a qualsevol altre.

 

8. Ens agradaria que afegires algunes paraules per a l’afició i el teu equip. 

Agrair l’assistència de les persones que ajuden en cada partit com aficionat. Ens agradaria que assistira més gent a recolzar en cada partit, però és de veres que quan hem demanat el suport de l’afició ens han acompanyat.
Agrair també als delegats de camps que venen a cada partit i a Kta que ens acompanya en alguns partits també i al que a pesar d’haver compartit només un any amb ell, s’ha convertit en referent, com a persona i com a jugador.

A l’equip donar molts ànims per seguir treballant i confiant en nosaltres per aconseguir el que tots voldríem, un nou ascens.

Som molt capaços d’aconseguir-ho!