Entrevista a Jairo, entrenador del senior femení roig

1. Com valoraries la temporada del teu equip en general?

Molt bona, tenint en compte que per a moltes jugadores es la seua primera experiència en la categoria sènior. Quedar empatades en la segona posició en la primera fase i el bon paper en la segona fase Preferent ens dóna una sensació de satisfacció. L’objectiu era clar, crear un grup jove, del poble i amb continuïtat i gràcies a l’implicació de les jugadores crec que ho hem aconseguit

 

2. Quin creus que ha sigut el millor moment/partit de la temporada?

Els partits contra Xàbia en casa de la segon fase va ser molt bo, també el partit de Dénia que van competir a un alt nivell. Encara que el millor moment és el que està per vindre, anys de bàsquet femení a Pedreguer.

 

3. I el pitjor?

El pitjor moment és cada derrota que no ens em mereixcut, com per exemple les dos derrotes davant el lider Genovés, que sen’s va escapar la vistòria en els ultims minuts dels dos partits.

 

4. Quin és el punt més fort del teu equip?

La joventut i les ganes de competir que tenen.

 

5. Quina es la faceta que creus que deurieu millorar amb més necessitat?

En aquestes edats el que més han que millorar es la lectura del joc, veure més enllà del baló o de la canasta, amb els temps aniràn adquirint eixos conceptes.

 

6. Series capaç de destacar algun jugador/a al llarg d’aquesta temporada? Ja siga per un rendiment extraordinari, inesperat, molt seriós…

Destaque el grup en general, són 12 jugadores i el principal motiu dels bons resultats es l’ambient que hi ha entre elles.

 

7. Quin és l’equip més potent al que s´heu enfrontat aquesta temporada? Hi ha algun jugador/a que destacaries en especial dels equips rivals?

L’equip del Genovés ens va remontar els dos partits en els últims minuts amb un joc molt seriós i detalls molt interessants per part de les seues jugadores. Equip que encara no a perdut cap partit en el que portem de segona fase.

Com a jugadora d’un equip rival destacaria a Anabel de l’Ondara Bàsquet Club, jugadora que aporta molt al seu equip i m’agrada molt l’intensitat que li dóna en els partits. Donar l’enhorabona al club per l’evolució aconseguida durant la temporada.

 

8. Ens agradaria que afegires algunes paraules per a l’afició i el teu equip.

Transmet a l’equip que continuen entrenant i amb el compromís que tenen i el bon ambient en el grup que hi ha de segur que gaudiran molts anys d’aquest esport.