Entrevista a Anna Alentado, jugadora del Senior Femení Blanc

1. Com valoraries la temporada del teu equip en general? 

En general aquesta temporada està sent bona a nivell esportiu  ja que vam quedar primeres en la primera fase, el que ens va permetre jugar en categoria autonòmicaon actualment estem en segona posició.  

Crec que poc a poc estem consolidant-nos en aquesta categoria i gran part del que hem construït  poc a poc ha sigut gràcies a les ganes que tenim i a la passió amb la qual afrontem cada partit. Tot el que ens queda per davant, ho farem juntes i amb més ganes que mai.  

No hem d’oblidar els moments roïns els quals hem pogut superar gràcies a la unió d’aquest equip. 

 

2. Quin creus que ha sigut el millor moment/partit de la temporada?  

Destacaria 3 partits en concret: 

Primer destacaria el partit contra el Petraher, ja que va ser un partit on vam demostrar que juntes podríem fer una bona temporada 

Després, també destacaria el partit contra Manises allí perquè va ser un partit molt emocionant ja que vam guanyar en els últims segons i eixos partits sempre els disfrutes més. 

I per últim els enfrontaments contra el Pedreguer Blanc per l’ambient que hi havia a la grada i perquè en aquests partits sempre guanya el bàsquet femení de Pedreguer. 

 

 3. I el pitjor? 

El pitjor partit va ser contra Picken Claret B. Encara que sabíem del gran potencial que tenia i que en principi era el favorit del grup, nosaltres no vam saber demostrar tot el nostre joc  i estic segura de que competirem millor en el partit de tornada (Si el podem jugar). 

 

4. Quin és el punt més fort del teu equip?  

Com a punt fort destacaria el caràcter que tenim dins de la pista, que no donem cap baló per perdut; però sobretot que som un equip amb experiència jugant a bàsquet i crec que l’entusiasme, l’alegria i ecompanyerisme són una peça clau per a ser l’equip que som. 

 

5. Quina es la faceta que creus que deuríeu millorar amb més necessitat? 

Crec que a nivell defensiu sempre es pot millorar. A més a més també pense que a vegades ens consta moure el baló en l’atac estàtic. 

 

6. Series cap de destacar algun jugador/a al llarg d’aquesta temporada? Ja siga per un rendiment extraordinari, inesperat, molt seriós… 

No podria destacar ninguna jugadora, ja que una de les grans virtuts que tenim com a equip és que en qualsevol moment del partit, qualsevol jugadora és capaç de fer diverses accions seguides que ens puguen clavar dins departit.   

 

7. Quin és l’equip més potent al que s´heu enfrontat aquesta temporada? Hi ha algun jugador/a que destacaries en especial dels equips rivals? 

Sense cap dubte Picken Claret B, equip jove però amb una gran habilitat per moure el baló des dun costat laltre i per la pressió  defensiva que fan a tot el camp 

Com a jugadora rival podria destacar la número 15 del Manises L. Jimenez, ja que va demostrar una gran domini interior. Però he de dir que en categoria autonòmica es veuen jugadores de gran nivell  pràcticament en tots els partits 

 

8. Ens agradaria que afegires algunes paraules per a l’afició i el teu equip. 

l’afició  donar les gràcies a tots els que venen animar-nos  cada partit un bon dissabte de vesprada. També anime tothom a vindre a veure’ns en aquest final de temporada ja que ens queden partits durs i necessitem el vostre suport per poder mantindré eixa segona posició  i poder jugar la fase d’ascens. 

I al meu equip dir-los que confie plenament en cada una d’elles i que estic segura  que juntes podrem aconseguir tot el que ens proposem.