EL SÈNIOR MASCULÍ DEBUTA AMB DERROTA AL CAMP DEL BÀSQUET ALTEA “B” (72-57)

El nostre sènior masculí no va començar amb bon peu la seua temporada de tornada a la categoría de Primera Zonal. Debutaven front al Bàsquet Altea al pavelló dels de la Marina Baixa, el qual presentava un equip que combinava joventut i experiència en totes les seues
posicions. Arribaven amb les baixes de Nèstor i Carlos Fornés, apart de la baixa de l’entrenador Albert Alberola.

A pesar de que el grup era conscient de que el partit exigia una concentració extra, no van eixir concentrats. Fruit d’eixa desconcentració, Altea va començar dominant amb un 11-0. No va ser fins el minut 6 en el que el Pedreguer va fer la seua primera canasta, amb un triple. Sols 2 triples i 2 tirs lliures tancaven el primer quart, amb sensacions de que l’equip devia fer molt més per a guanyar el partit (15-8). Les coses van canviar en el segon quart, on el Pedreguer va disputar els seus millors minuts del partits. Amb Jairo com a punta de llança de l’atac, amb 10 dels 16 punts de l’equip en el quart, Pedreguer va aconseguir posar-se per davant en el marcador, a pesar de que al descans arribava un punt baix (25-24), gràcies sobretot a la bona defensa, les transicions i el bon criteri en atac per a jugar el baló en el poste baix.

Ben diferent va ser la cara de l’equip en la segona meitat, on la bona defensa del segon quart i es van permetre moltes cistelles fàcils. Altea va utilitzar la medicina que Pedreguer havia utilitzat abans, amb transicions, bloquejant als nostres en atac i amb bon encert de mitja i llarga distància. A més, es sumava el poc encert des del tir lliure i triple en el 3er quart (5 de 16 en tir lliure, cap triple en el quart), lo que tornava a deixar a Altea a 10 punts al final del quart (50-40). L’equip no va ser capaç de capgirar el resultat en el 4t quart, ja que els d’Altea van eixir molt concentrat (7-0 en minut i mig). A pesar dels tirons dels nostres en el marcador, la distància no es va poder reduir, acabant el partit amb 72-57 per als locals.

El pròxim cap de setmana els nostres han aplaçat el seu partit front a Moixent “B”. Per tant, la pròxima jornada serà en Pego el dissabte 19 de octubre.