El senior masculí cau derrotat en Anna

El passat dissabte el sènior masculí va perdre el partit disputat en Anna i perd una nova oportunitat d’apropar-se al segon classificat.

El partit va començar igualat, amb xicotets avantatges per als nostres. Al partit li faltava fluïdesa, pareixia que els de Pedreguer anaven sempre un pas per davant i amb el partit controlat.

S’arribava al descans amb una mínima diferència de 7 punts i el partit pareixia estar de cara.

La segona mitat va ser totalment contrària a la primera, el nostre equip no va saber seguir jugant al mateix que havia jugat la primera mitat ni va saber controlar el partit que pareixia que havia estat baix control tota la primera part. Falta de comunicació en defensa, males decisions en atac sempre precipitades, poca paciència. Tot açò va fer que s’arribara quan falten 7 segons per acabar l’encontre 1 punt per darrere en el marcador. Un tir convertit per l’equip d’Anna i un últim atac fallat en portava a una nova derrota en un partit que de nou pareixia controlat i es complica sempre que s’aconseguix una xicoteta renta.

L’equip de Pedreguer perd una nova oportunitat i ja van dos sense aprofitar les derrotes també del segons classificat.

Cal seguir treballant per evitar que aquestes situacions es donen tan sovint per poder optar a estar més amunt en la classificació.