El senior masculí aconseguix una nova victòria fora de casa.

El passat dissabte l’equip masculí es desplaçava fins a Canals en un partit que pareixia que seria molt senzill. Es va demostrar que s’ha de lluitar per tots els partits per igual i que la confiança fa que qualsevol partit es puga complicar molt.

El partit ens enfrontava al penúltim classificat de la taula, equip que en la primera volta no oposar resistència, ja que els de Pedreguer es van separar en el marcador ben prompte. Res paregut va ser aquest partit.

L’encontre començava igualat però amb molt poc encert per part dels dos equips, atacs precipitats, moltes pèrdues de baló, etc. S’arribava al final de quart 12-14 favorable al nostre equip.

El segon quart continuava amb el mateix ritme, partit poc vistós, mals atacs i poques canastes, el nostre equip no aconseguia trencar la zona de l’equip local. Mostra d’aquest desencert era el que es podia veure en el marcador al minut 18 de partit, un empat a 18 en el marcador que reflectia el mal partit que s’estava jugant. En aquest moment, un parcial de 0-7 ens feia anar al descans amb una avantatja de 7 punts. L’equip començava a donar mostres del bon joc podia fer.

En la segona part un parcial de 15 a 6 tornava a mostrar la pitjor cara del nostre equip, que no trobava solució i veia com el partit s’escapava.
De nou, un parcial favorable als nostres de 0-10 ens tornava a posar 8 punts per davant, arribant al final del 3r quart amb només 3 punts d’avantatge.

Ja en l’últim quart l’equip tornava a caure en els mateixos errors i de nou ens remuntaven, arribant quan falten 2 minuts per darrere en el marcador. Finalment 3 canastres seguides ens donaven la victòria per 4 punts en un dels partits més irregulars de la temporada.

L’equip necessita corregir aquesta falta de constància i reduir les pèrdues de baló per no patir tant en cada partit.

El pròxim partit serà aquest cap de setmana com a local, davant de l’Enguera.