EL SÈNIOR MASCULÍ ACONSEGUEIX LA SEGONA VICTÒRIA CONSECUTIVA FRONT A CANALS (94- 60)

El passat dissabte el nostre sènior masculí va disputar el seu tercer partit en el grup C de la Primera zonal, amb una clara victòria front a Canals. El partit no va tindre molta història, i els nostres van dominar amb claredat al llarg del partit, especialment a partir del segon quart.

I és que el partit de Canals podria considerar-se un d’eixos partits trampa de la lliga. L’equip valencià es va presentar amb 6 jugadors en el pavelló municipal de Pedreguer, lo que feia presagiar una defensa zonal al llarg del partit, com així va ser a partir del minut 3 de partit. Al
començament, l’encert exterior de Canals, especialment del seu jugador nº 15 (que va acabar lesionat, esperem des del club que no siga res greu), els mantenia en el partit. Amb una defensa blaneta dels locals, permitint tirs lliurats, s’arribava al final del primer quart amb un 21-18 gràcies a un triple de Jorgi en l’últim segon del quart. Però els nostres es van posar el “mono” de faena i ja en el segon quart deixaren als visitants en 9 punts, i combinant correctament el joc interior i exterior en atac. La distància començava a agrandir-se, anant al descans amb un 40-27 favorable per als xics d’Alberto Alberola.

Ja en la represa, a pesar de que l’equip podia pecar de relaxació, es disputar uns molts bons minuts, tant en atac com en defensa, amb un gran encert exterior. Els locals van aconseguir un total de 13 triples en tot el partit, 6 d’ells en el 3er quart, i tots els jugadors van anotar al menys una cistella en el partit. Bons parcials en els 2 quarts finals (28-22 i 26-11), i sobretot, una millora en les sensacions de l’equip de cara als 2 complicats partits de la setmana que ve, front a Moixent B i Enguera B. Finalment els nostres aconseguiren una bona victòria per 94-60.
Cal destacar el partit d’Edu, amb 30 punts i 8 triples encistellats.

Doble compromís la setmana vinent per tal de recuperar el partit aplaçat de la jornada 2. Dijous 31 a les 21h en casa front a Moixent B, un dels favorits de la competició, i dissabte 2 a les 20h en Enguera, un camp i un equip que sempre és molt difícil de guanyar en el seu camp.