El sènior femení guanya la Lliga Valenciana 2019

Cronica del partit del CB ROLSER PEDREGUER contra CB PETRER, senior femení en Final Lliga Valenciana FBCV Alacant. Dissabte 28 setembre de 2019.

El dissabte 28 de setembre , el C.B. Rolser Pedreguer va disputar en Crevillent, la final de la Lliga Valenciana senior femení 2019, enfrontant-se al CB Petrer. L’objectiu del Pedreguer, era frenar en defensa el joc interior de les jugadores de Petrer, que comptaven d’entre altres amb una jugadora, Zineb, amb un poderós físic, que a la fi va resultar nomenada la jugadora més valuosa, entre d’altres per la quantitat de rebots
aconseguits. En atac, la prioritat era assegurar el rebot i mitjançant contraatac o ràpida transició, anotar en els primers segons, abans que les rivals muntaren la seua defensa zonal.

Les de Petrer van començar millor el partit, forçant el joc interior, i aconseguint un avantatge inicial. Per part de les pedregueres, desencert en el tir exterior, i dificultats en atacar la zona d’una manera ordenada. Passats uns minuts, l’entrada de Irene, va fer que les visitants patiren a l’hora de jugar en el poste baix, i el Pedreguer va aconseguir guanyar els segons rebots, una vegada que les visitants no aconseguien encertar el primer tir, per la forta defensa en la zona de Cati i de Irene. Aixó va propiciar l’eixida en contraatac, i anar sumant punts progressivament. Un altre factor va ser important en eixos moments, l’entrada a pista d’Anna Durà va ser excel·lent en dos tirs llunyans, i assenyalant el camí de moure el baló i buscar el tir exterior. Al llarg del partit es va aconseguir anotar 6 triples cap de les rivals.

Al final del primer quart ja es va aconseguir capgirar el marcador, i en la resta del partit es va perseverar, en eixe propòsit, defensar fort en la zona, assegurar els rebots, recuperar alguns balons en la defensa individual de dintre de la línia de 3 punts, per a eixir ràpid al contraatac i atacar d’una manera ordenada la defensa zonal. L’actuació conjunta de les jugadores interiors de Pedreguer, va aconseguir superar la destacada actuació de la millor jugadora de Petrer, i en el darrer quart, les de Petrer, fins i tot el recolzament majoritari de la graderia, ja van veure que la distància superior de 10 punts, no aconseguia retallar-se.

Bon treball de grup i destacar per les pedregueres a Anna A. qui va aconseguir imposar un ritme de joc molt dinàmic i convenient per al seu equip , i Victoria qui va realitzar un joc molt complet i equilibrat en atac, alternant el joc interior i exterior, i sumant sempre en defensa. Destacar també la presència de representants del CB Pedreguer, i familiars de jugadores en la graderia, el que sempre és d’agrair, per a l’equip.

Resultat final.- CB Rolser Pedreguer 59 – CB Petrer 43.

Ara després de la satisfacció toca seguir entrenant, i preparar-se per a la primera fase de la lliga regular.