El sènior femení blanc classificat per a la fase nacional

L’equip sènior femení blanc del club de bàsquet Pedreguer ha aconseguit classificar-se per a la fase nacional, a la qual podrien tindre accés a lliga femenina 2, assegurant-se així per a l’any que ve tindre plaça a questa categoria per segon any consecutiu.

L’equip s’enfrontava enguany a un repte molt complicat, jugar per primera vegada en 1a nacional (categoria màxima en la federació valenciana de bàsquet i 3a divisió absoluta en l’estat espanyol). Pedreguer és la població amb menys habitants en aquesta categoria. El seu grup el formaven: Cb Terralfas sr f, hotel maya fundació Lucentum bàsquet Alacant , CB ROLSER PEDREGUER BLANC , mútua levante nb Alcoi , cb San Blas Alicante A i cbf Cabomar .

Des del primer dia de pretemporada, l’entrenadora Mari Carmen Burgos i totes les jugadores, van demostrar la gran implicació i les ganes d’enfrontar aquest difícil repte, únic fins a aquest moment. Únic per ser la primera vegada que el club participava en una categoria tan alta, i difícil pels clubs, les jugadores, entrenadors i fixatges amb experiència que els componen.
Entrenant molt dur i de vegades junt amb l’equip sènior roig (equip que ha quedat 2n en la seva lliga i jugarà la fase autonòmica, la qual pot donar accés a 1a nacional). L’equip Blanc ha aconseguit quedar 3r del seu grup amb molt bones actuacions i sent la sorpresa, assegurant-se la permanència i passant a jugar la fase d’ascens a lliga femenina 2 en la segona fase de la temporada, la qual ha tingut molts parons i ha segut difícil per a totes com podreu imaginar pel covid-19. Una fase d’ascens que en els 3 grups (formats pels equips de la comunitat valenciana i de la comunitat de Múrcia) s’han classificat: València bàsquet B, facsa Vila Real, Terralfas, hotel maya fundació Lucentum, CB ROLSER PEDREGUER, Isen bfct, Adesavi i Ucam Múrcia urdecon.

Els equips fa setmanes que estan entrenant individualment a casa, cosa que canvia aquesta setmana en modificar-se les restriccions. Aquesta setmana l’equip blanc ha començat a entrenar al pavelló al ser una de les excepcions per jugar aquesta fase, la qual comença a diaputar-se la setmana que ve. Els altres dos equips sénior del club no podran fer-ho al pavelló però també podran arrencar els entrenaments en aquest cas a l’aire lliure, ells reprendran les competicions unes setmanes després que l’equip blanc, el qual segueix sense saber composició ni calendari de la següent fase.