EL PEDREGUER PAGA CAR EL SEU POC ENCERT I PERD EN DÉNIA (58-51)

Partit per la tercera plaça disputat en el Pavelló Joan Fuster de Dénia entre el nostre sènior masculí i el Dénia Bàsquet. Es tractava d’un derbi molt important, ja que la derrota distanciava al perdedor de la cotitzada segona plaça de la classificació.

Tal vegada eixes ganes de guanyar, o la tornada de les vacances nadalenques, va produir que es veguera un primer quart amb un encert molt baix en els 2 equips, aconseguint els nostres sols 6 punts en estos primers 10 minuts. El segon quart va ser ben diferent, el nostre equip va
córrer i aconseguia remuntar, per a anar-se’n al descans amb un lleuger avantatge de 3 punts (22-25).

A la represa, empanada brutal i el Dénia que en 3 minuts infringia un 10-0 de parcial i s’escapava en el marcador. Arribant a una màxima de 11 punts, els nostres van començar a defendre més dur i poc a poc la distància anava retallant-se fins a arribar als 2 punts a meitat del 4t quart. No obstant això, les sensacions eres molt roines. Sense idees en atac, nul encert exterior (sols un triple en més de 15 intents al llarg del partit), van fer molt difícil posar-se per davant en el marcador. Dénia va saber aprofitar l’ansietat dels visitants al veure’s per davall en l’electrònic i aconseguia endur-se una mereiscuda victòria que els col·loca a 1 partit de les posicions d’ascens.

Els nostres, en canvi, tanquen la primera volta amb un balanç de 8-5 en cinquena posició. Amb una sensació agredolça per haver perdut front als 2 primers en els últims minuts després de dominar eixos partits, i amb derrotes en casa d’Altea, Benidorm i aquesta en Dénia. L’equip tornarà a jugar el cap de setmana del 26 de gener en Moixent, després d’aplaçar l’enfrontament en casa amb Altea, que es jugarà el dia 31 d’aquest mes.