EL CB ROLSER PEDREGUER GUANYA EN OLIVA DESPRÉS D’UN GRAN ÚLTIM QUART (55-62)

Aquest dissabte el nostre sènior masculí es desplaçava a Oliva amb el propòsit de no deixar escapar el tren dels equips que opten a l’ascens, enfrontant-se al 3er classificat, Oliva. Els dos equips eren conscients de la dificultat del partit i de la importància d’aquest, i així es va  demostrar en el terreny de joc.

El primer quart va presentar un ritme alt de joc i encert, però amb una igualtat absoluta. Els visitants feien patent la seua superioritat inferior i a base de joc interior i tirs lliures aguantaven l’espenta local, els quals sumaven a base de triples (4 este quart, incloent un sobre
la botzina des de mig de camp) i ràpides transicions. A la fi dels primers 10 minuts, lleuger avantatge visitant (22-23). En el segon quart, la tònica canvià. Els locals, van augmentar el seu nivell defensiu, deixant als nostres en 6 punts i una sola cistella de camp, mentre que veien
espais i corrien el camp amb facilitat. Els nostres, febles en defensa i sense idees en atac. 35-29 al descans.

A la represa, l’equip mostrà una cara diferent. Després d’uns primers de desencert per part dels dos equips, Pedreguer va començar a atacar amb més decisió la cistella d’Oliva, aconseguint expulsar al base i pivot titular local, i igualant el marcador a 35. No obstant, els locals van saber refer-se dels problemes i aconseguien un nou parcial, ampliant la distància a 8 punts al final del tercer quart (49-41). Les sensacions no eren del tot bones, però una decisió tàctica en la defensa va aconseguir l’efecte esperat. Es va anular al seu millor jugador, arribant a desquiciar-lo, i es deixava a Oliva en sols 6 punts en este últim quart. En canvi, Pedreguer va anar creient-se la remuntada i, mitjançant Jairo i Néstor, aconseguien no sols igualar el partit sinó distanciar a Oliva per a arribar a un marcador final de 55-62 (6-21 l’últim quart).

Una victòria sens dubte de molt de prestigi i mèrit per els problemes de nou en la direcció. D’aquesta manera, els nostres recuperen la tercera plaça a falta del partit en Dénia a la tornada de Nadal, el qual tancarà la primera volta. 2019 ha sigut un molt bon any per al sènior masculí, aconseguint l’ascens i títol de segona zonal la temporada passada, i assentant-se i amb opcions d’ascendir en la nova temporada. Cal valorar el que han fet els 13 jugadors que han composat la plantilla al llarg de l’any aixina com la faena d’Alberto Alberola en la direcció, esperem que els èxits continuen en 2020.