EL CB PEDREGUER CAU DERROTAT FRONT AL CB PEGO EN EL PARTIT DE PRESENTACIÓ DEL CLUB (68-73)

EL CB PEDREGUER CAU DERROTAT FRONT AL CB PEGO EN EL PARTIT DE PRESENTACIÓ DEL CLUB (68-73)

El passat diumenge el nostre equip sènior masculí jugava front al CB Pego el partit corresponent a la 3a jornada de la fase de grups de la Lliga Valenciana. Es va aprofitar que jugaven tots els equips del club per a fer la presentació dels equips, el que va provocar una bona entrada. Els nostres teníem per davant un doble repte, guanyar el partit i, a més, fer-ho per més de 9 punts per a poder accedir a les semifinals de la competició

El partit arrancava amb els dos equips molt espessos, tantejant-se els uns als altres, ja que seran rivals en lliga al llarg de la temporada. El nostre equip va entrar millor que front al Muro, però insuficient per a aconseguir despegar-se del marcador. Al final del primer quart, amb pocs punts, els nostres guanyaven per 13-11. L’inici del segon quart tampoc va canviar la direcció del partit, permitint al Pego posar-se per davant al llarg de tot el quart, per a arribar al descans amb un 31-34, i una sensació de que l’equip podia fer molt més i despertar.

I així va ser després del descans. Els xics d’Alberola es van posar les piles en defensa i van començar a veure amb més claredat la canasta rival, posant-se per davant en el marcador i inclús arribant als 9 punts d’avantatge tan desitjats  (55-46, min.29), però acabant el quart amb un 55-50. Les sensacions eren molt millors, però Pego va reaccionar, guiats especialment pels seus millors jugadors, Pons i Piera, que tant en defensa com en atac van marcar la diferència. Pedreguer va aguantar el tiró i va arribar guanyant de 5 (63-58) al minut 36, però l’equip va acusar la fatiga pròpia de la temporada i el trobar-se en època de rodatge, i va permetre a Pego arribar al final amb la distància de 9 punts controlada i amb opcions de guanyar.

I és que en els últims 2 minuts, fruit de la precipitació dels locals i la templança visitant als tirs lliures, Pego va fer un parcial de 2-10, emportant-se el partit i també un merescut pas a semifinals. Bon treball dels 10 jugadors participants dels nostres, millorant notablement respecte al partit de Muro. Agrair de nou a tota la gent que es va quedar a veure el partit a pesar de la calor que feia en el pavelló.