Doble victòria per al senior marculí

El cap de setmana l’equip sènior masculí va disputar dos partits, ambdós com a local amb resultats positius.

 

El primer partit l’enfrontava al Basquet Altea que corresponia al primer partit de la segona volta de la lliga regular i que havia estat ajornat. El partit va estar sempre controlat per l’equip local que en cap moment va veure perillar el partit, controlant sempre una diferència de 10-15pts per acabar imposant-se per 68 a 58.

Agrair els partits de temporada disputats per Edu que comença una nova etapa fora de l’equip i al que desitgem el millor.

 

El segon partit va enfrontar l’equip al CBPego, rival directe per les posicions altes de la taula.

El partit va estar sempre igualat, tinguent sempre xicotets avantatges l’equip visitant. Al descans l’equip visitant va arribar amb un xicotet avantatge de 10pts.

En la segona part el nostre equip es posava a 7pts, intercanvi de canastes que anaven cada vegada sent més precipitades com forme s’acostava el final de partit. S’arribava quan falten pocs segons 4 pts per darrere, una antiesportiva, amb els dos tirs lliures anotats, i una canasta sobre la botzina de Pablo ens portava a la pròrroga.

En la pròrroga res canviar, cap dels dos equips aconseguia separar-se en el marcador i així s’arribava de nou al final de la pròrroga. A pocs segons, de nou Pablo en portava a una nova pròrroga.

En la segona pròrroga l’equip local sí que pareixia que es separava en el marcador, amb un xicotet avantatge de 4pts, però de nou els pegolins es posaren a 2pts a falta de poc segons.

Una última canasta ens posava a 4pts d’avantatge, que a pesar d’un gran triple dels pegolins no servia per emportar-se la victòria i esta es quedava a Pedreguer.

Doble jornada molt productiva que ens deixa com 3r classificat virtual amb un partit més que Denia Basquet i CB Oliva.

Aquest cap de setmana l’equip es desplaça a Canals per a tractar consolidar-se en la part alta de taula.