DOBLE VICTÒRIA DE L’EQUIP SÈNIOR FEMENÍ LES GALGUES ROLSER PEDREGUER

Després De 31 anys d’història del Club aquest any hem aconseguit crear dos equips femenins en la categoria Sènior i aquest cap de setmana es va produir el debut de l’equip amb una doble jornada.

Per començar el dissabte ens vam desplaçar a Ondara al Pavelló Municipal, davant teníem un equip també de nova creació ,que ens va posar les coses complicades amb molta intensitat fins al final de partit. El desenrotllament del partit va ser molt igualat fins al descans,
les pedregueres amb tan sols 3 entrenaments realitzats van fer posar en pràctica diferents tipus de defensa i amb la participació de les 11 jugadores en atac van aconseguir arribar al descans amb un marcador de 20-27. En el tercer quart les jugadores van fer un formidable atac i deixant tan sols l’equip local en 8 punts arribant a tindre durant el transcurs del mateix una ventaja de 20 punts. En l’últim quart la voluntat de les locals maquillava el resultat en un definitiu 42-54.

L’endemà es jugava el partit ajornat de la setmana anterior, contra Dénia que es presentava al camp amb tan sols 8 jugadores i algunes d’elles de categoria Junior. Un partit molt igualat, arribant al descans amb un marcador de 25-28 per les visitants, les pedregueres van treure caràcter, defensa i claredat en atac, agafant-se al partit a pesar de la joventut (recordar que aquest equip està format principalment per juniors i sèniors de primer any) realitzant un últim quart per emmarcar i guanyar un partit que no entrava en els plans, 65-59.

Cal destacar el grup que s’ha format i les ganes i implicació que li posen, la dinàmica de treball i el seu caràcter. També destacar la incorporació de dues jugadores del Club que feia molts anys que no jugaven a bàsquet i que aporten la seua experiència la resta de
jugadores.

Aquesta setmana part de l’equip viatja a Portugal on estan immerses en l’Epic Bàsket, programa europeu per la igualtat d’oportunitats en l’esport femení. El diumenge a les 16:00 es jugarà l’últim partit de la fase de grups de la Lliga Valenciana contra l’altre equip del Club on els dos equips estan invictes. Una notícia que diu molt de la gestió d’aquest Club i la seua filosofia.