Doble vicòria per al sènior masculí en una nova doble jornada.

El sènior masculí aconsegueix una doble victor

El sènior masculí aconsegueix una doble victòria aquest cap de setmana passat que el col·loca 3r classificat de la lliga preferent.

 

CB Rolser Pedreguer 71-64 Denia Basquet

El primer partit va tindre lloc dissabte a les 17:00h en Pedreguer, on vam rebre al Dénia Bàsquet estrenant les noves equipacions i amb el reencontre de moltes persones conegudes.

El partit va començar amb un ritme molt alt o el nostre equip, molt encertat en atac i molt centrat en defensa, va aconseguir traure la primera diferencia en el marcador. L’equip sabia de l’importància d’aquest partit per poder estar en la part alta i no volia cometre l’error de l’anada, on van eixir poc concentrats regalant un primer quart que va ser decisiu al final.

En el segon quart l’equip de Dénia reacciona i demostra que té un gran nivell, pujant intensitat defensiva i decidint millor en atac. El nostre equip no aconseguix seguir el ritme que havia sabut imposar a la perfecció en el primer quart i s’arriba al descans amb ventaja per la mínima (32-31).

En la segona part, els dos equips van demostrar màxima igualtat, tractant d’imposar cadascú el seu joc sense arribar a aconseguir-ho. El partit va seguir a un ritme molt alt i la més mínima pèrdua de concentració anava a decantar el partit cap a un costat o un altre. Mostra d’aquesta igualtat es veu al final del quart on el nostre equip continua mantenint la màteixa renta d’un punt (47-46).

El partit anava decidir-se en l’últim quart i tot ens feia creure que seria en una última jugada final que podria caure per a qualsevol dels dos equips.

L’últim quart va seguir amb la mateixa dinàmica, ritme alt, la màxima igualtat continuava i en els últims minuts un parell de bones accions seguides en atac enllaçades amb dues bones defenses ens fa augmentar a 4 punts la diferència a favor nostre. Diferència que vam saber mantindre amb un final de màxima tensió, augmentat aquesta diferència amb l’intercanvi de faltes tàctiques i tirs a la desesperada de l’equip rival (71-64).

Gran partit que ens va fer estar al 100% en tot el partit, concentrats fins al final i no abaixant braços en els moments difícils, reflex del gran grup que s’està formant.

Lamentar la lesió de Maxi a mitjan partit i Carlos en l’últim quart i als que desitgem i esperem que tinguen una bona recuperació per poder veure’ls de nou en pista el més prompte possible.
Aquestes lesions es sumen a la d’Àlvaro, que aquesta setmana passada vam confirmar que estarà unes setmanes de baixa i al que esperem que puga tornar també prompte a les pistes amb el nostre equip.

 

CB Oliva 31-106 CB Rolser Pedreguer

El segon partit ens portava a Oliva, diumenge a les 10:00h.

Oliva venia de guanyar al 3 classificat el dia anterior i ens feia pensar que seria un partit complicat.

L’equip va eixir molt concentrat i mostra d’això es reflectia ja en el primer quart (15-27). L’equip va aconseguir imposar un ritme molt alt, pressionant molt les línies de passe i intentar limitar el seu joc interior. Vam saber llegir a la perfecció les diferents defenses que va plantejar Oliva.

El segon quart segueix la mateixa dinàmica i l’equip continuà pressionant i imposant un ritme molt alt al que els d’Oliva no van poder arribar en cap moment. La diferència continuava augmentat i res fea pensar que poguera intentar una remuntada l’equip local. Al descans la diferència era molt gran (25-49).

En la segona part, l’equip local no va poder aguantar el nostre ritme alt i abaixen braços, cosa que fa que augmentar radicalment la diferencia, ja que sols deixem anotar una cistella. El nostre equip disfrutava del partit, amb joc ràpid, amb moltes situacions de cistella fàcil per a tots els membres de l’equip. S’arriba al final del tercer quart amb el partit ja decidit (27-76).

En l’últim quart tot continua igual i l’equip aconsegueix guanyar un partit que a priori es plantejava molt complicat i que gràcies al gran treball de tot l’equip vam aconseguir guanyar de forma molt còmoda, (31-106).

 

Gran cap de setmana que, amb la doble victòria i els resultats de la resta partits, ens porten al tercer lloc de la classificació amb un triple empat amb Alginet i Algemesí i un balanç de 10-5.

La pròxima setmana, l’equip es desplaça a València, per a visitar al Jesuitas San José, diumenge a les 19:00h.