DERROTA EN UN FINAL APRETAT DEL SÈNIOR MASCULÍ DAVANT EL LÍDER MOIXENT (75-71)

Aquest divendres el nostre equip masculí es desplaçava a Moixent amb l’objectiu de ser el primer equip en vèncer al líder Moixent. El partit es va avançar al divendres per petició del club local.

Els primers 20 minuts de partit van ser d’una igualtat màxima, amb unes màximes que no sobrepassaven els 5 punts per als locals. Els nostres, fiables en defensa, aconseguien minimitzar els punts forts d’aquest jove equip i aprofitava els avantatges interiors sobretot amb Jairo i Néstor, els millors per parts dels visitants. A pesar d’anar darrere tota la primera part, 2 triples permitien als nostres anar amb una xicoteta renta de 3 punts al descans.

A la represa, la tònica va ser diferent. La segona part va ser una part de ratxes i parcials. Un mal inici del Pedreguer, l’allunyava en el marcador, però, un bon parcial abans del final del tercer període, ens donava el màxim avantatge en el marcador (43-49). Una inoportuna errada visitant, i una posterior falta antiesportiva en el següent atac, va suposar un punt d’inflexió gran en la tendència del partit. En menys d’un minut, Moixent feia un 8-2 de parcial a base de tirs lliures, i completava un parcial acumulat de 18-2 amb una eixida en tromba, la quals els nostres no van saber parar (61-51). Però, lluny de deixar de lluitar, un parcial visitant, comandat especialment per Jairo i el seu encert en els tirs lliures i de prop de la cistella, igualava l’encontre a 66 a falta de 3 minuts. A partir d’eixe instant, un final igualat amb sempre un xicotet marge per als locals, que van saber tindre la sang freda en els tirs lliures i l’encert exterior suficient per a mantindré la seua imbatibilitat en esta lliga. Cal destacar el debut amb l’equip d’Andrés, el qual encara està adaptant-se als sistemes de joc i als companys, però que de segur serà de gran ajuda per als pedreguers.

Aquesta setmana, doble ració de partits, i els 2 en Pedreguer. Divendres 31 a les 20.30 front a Altea, i dissabte 1, derbi front a Pego a les 19.00. Vos esperem.