Cronica del partit del CB ROLSER PEDREGUER contra CB TEULADA

El dissabte 26 d’octubre , el C.B. Rolser Pedreguer blanc va disputar a casa, un nou partit de Lliga Regular FBCV, en aquest cas contra l’equip de Teulada.

Teulada ha aconseguit formar un equip mesclant jugadores joves i veteranes, i han començat un camí per a anar poc a poc competint i millorant les prestacions, com es veurà en el futur. L’equip de Pedreguer, va començar fort tractant d’imposar el seu ritme, i així es va aconseguir, presionant després de canasta mitjançant zona. El marcador va ser contundent amb un 31-1 , a la fi del primer quart.

En el segon quart es va considerar, parar la presió i aquesta proposta va afavorir les visitants, que van aconseguir millorar les seues prestacions en atac i també en defensa. Les jugadores de Pedreguer no van saber interpretar bé el joc, ni executar el treball sobre la defensa zonal teuladina. Precipitació en el tir i poc encert. I jugant a un ritme baix que no afavoria gens els interesos locals. Marcador igualat en el segons temps 16 a 11, per a les locals. Les jugadores de Teulada es van sobreposar al començament del partit i individualment van mostrar bones accions.

Després del descans, l’equip local va tractar de jugar altra vegada mitjançant un ritme elevat, que li resulta convenient, i presionant després de canasta. Aquest joc va continuar en el darrer quart, i després de defensa estática s’aconseguia jugar a un ritme molt ràpid, lançant contratacs, i estant més atentes les jugadores a la marca defensiva individual.

Com concusió dir que l’equip local li convé jugar a un ritme elevat, cosa que s’aconsegueix per l’actitut de les jugadores, i unes rotacions més breus, i així en manté aquesta dinámica. Anotació molt repartida entre totes les jugadores, i destacar la movilitat, i la correcta interpretació del contratac de Miriam i Catí, que van acompanyar les jugadores exteriors en les ràpides transicions. Darrer partit sense contar amb Isa, que la propera setmana s’incorpora als entrenaments, de nou.

Resultat final.- CB Rolser Pedreguer blanc 95 – CB Teulada 23.

Anotadores de l’equip ( en negreta el quintet titular ) :
Anna A. ( 6 p. ), Alba ( 8 p. ), Carla ( 11 p. ), Miriam ( p. ), Cati ( p. ), Anna D. ( 13 p. ), Jessica ( 7 p. ), Irene ( 7 p. ), Victoria ( 11 p. ).