Crònica CB Rolser Pedreguer 81 – CB Ondara 20

 

El dissabte 7 de setembre , el C.B. Rolser Pedreguer va disputar el primer partit oficial de la temporada, en aquest cas de la Lliga Valenciana 2019, competició prèvia i de menor  a la Lliga Regular FBCV 2019/20.

Les circumstàncies que precedent al partit eren la gran quantitat de jugadores que van assistir als entrenaments de temporada, que comptaven amb la novetat de la incorporació com a entrenador de Pere Tent, Després de 2 setmanes d’entrenaments la directiva va
considerar presentar dos equips a la lliga valenciana i molt probablement donar continuïtat en la lliga regular a aquests dos equips.

Respecte al partit, partíem amb la disponibilitat de 6 jugadores, a causa dels problemes físics de Isa, que junt a compromisos personals de IreneJessica i Cati, feien que el partit contra l’Ondara tinguera una incertesa almenys inicial.

Ondara ha format un equip amb joves jugadores, que a mesura que avance la temporada, aniran millorant les seues prestacions i conseguiran adaptar-se a la competició senior. Per part del Pedreguer, tot i la inferioritat numèrica, l’experiència i qualitat de les jugadores va fer que s’imposaren ben prompte en el marcador, procurant mantindre’s sense faltes personals. Amb tal motiu es va plantejar el partit amb una zona 3-2, amb la presència destacada de Carla liderant en la posició més avançada la defensa. A banda d’ella destacarem un joc molt complet de Anna Durà, sense cometre errors i aportant contínuament bones accions. Miriam va tindre que assolir el paper del joc interior, i
gràcies a la seua intensitat i polivalència va fer un partit molt bo. Victòria va tornar a jugar després d’un temps i interpreta un joc molt senzill i altament efectiu, que resultarà molt profitós a l’equip. Per la seua banda Alba va fer un partit molt complet, i va tindré especialment uns minuts brillants en atac, encertant 3 triples consecutius, en poc menys de 5 minuts. Per últim assenyalar que a Anna Alentado li va costar entrar en el joc d’atac, però que particularment a la segona part quan totes les jugadores començaven a baixar el seu rendiment per cansanci, ella va destacar amb una firme defensa i una anotació continua, demostrant unes qualitats tècniques i físiques excepcionals.

Bon treball coral, i ara toca continuar entrenant i preparar-se per a partits més complexes, als que ben prompte ens haurem d’enfrontar. Assenyalar per últim un bon ambient en la grada amb presència de familiars i amistats de les jugadores dels dos equips.

Resultat final: CB ROLSER PEDREGUER 81 – CB ONDARA 20.