CÒMODA VICTÒRIA DEL SENIOR MASCULÍ EN EL CAMP DEL CB BENISSA (30-67

Aquest passat diumenge pel matí el nostre equip sènior masculí es va traslladar a la localitat veïna de Benissa per a disputar el partit corresponent a la 7a jornada de lliga. Els locals van aprofitar per fer l’acte de presentació dels seus equips, el que va fer que la grada presentara un molt bon ambient.

L’equip volia refer-se de la dura derrota patida la setmana anterior front al líder, i ho va demostrar amb un partit molt complet durant els 40 minuts. Liderant sempre el marcador, van aconseguir anular completament l’atac local, deixant als benisseros en sols 30 punts, el record aquesta temporada per als nostres.

El bon fer defensiu va permetre que els nostres no patiren en cap moment, guanyant tots els parcials del partit (7-15, 10-17 (17-32), 5-17 (22-49) i 8-18 (30-67). Desactivant l’atac interior local, i aprofitant el poc encert en el tir exterior, van aconseguir córrer al contraatac i tindre la paciència suficient per a buscar el millor tir en atac, aportant els 10 jugadors en totes les facetes del camp.

L’equip es troba actualment en la 5a posició, amb un balanç de 4-3, sent 2 d’aquestes derrotes molt ajustades front als equips que ara mateix són líder i colíder i que encara no coneixen la derrota. La setmana que ve, els nostres reben a l’Anna, un equip sempre molt competitiu i que es troba amb el mateix balanç que els nostres en la classificació. Vos esperem dissabte a les 19h en el pavelló municipal.