Cloenda CB Pedreguer 23/24

El dissabte 15 va tindre lloc la tradicional colenda del CB Pedreguer amb un gran dinar, per celebrar aquesta ocasió, el 35 aniversari, al que van acudir gran part dels jugadors i jugadores dels equips del club.

També van acudir alguns convidats, representants dels patrocinadors principals i autoritats locals.

Com cada any, aprofitem aquest esdeveniment per a fer un resum del qual cada equip ha aconseguit durant la temporada.

Per parts dels equips júniors destacar el nivell de competició en el que han competit, tant el masculí, entrenat per Alberto Alberola, en preferent com el femení, entrenat per Sergio López, en nivell 2. Encara que l’any ha sigut complicat pel que fa a resultats, donar mèrit i destacar que s’han pogut competir molts partits, donant mostra del nivell d’exigència que implica estar en una categoria de preferent o nivell 2 i la qualitat dels equips participants.

Per part del sènior femení, equip que va agafar Sergio Lopez començada la temporada, es va destacar la permanència un any més en la màxima categoria femenina de la Comunitat Valenciana a pesar de la gran quantitat de baixes, jugant partits al nivell que exigeix aquesta categoria, amb només 5 i 6 jugadores i a pesar també d’un canvi d’entrenador ja començada la temporada.

Enhorabona per l’esforç i pel gran mèrit que té mantenir-se en la categoria, provenint d’una zona on la quantitat de jugadores és molt reduït i on cap equip al voltant pròxim pot presumir de tindre un equip per quinta temporada consecutiva en 1a divisió.

Per part del sènior masculí destacar el gran ambient que ha aconseguit implantar Bernardo, que ha donat mostra de la idea clara que té amb l’equip de continuar creixent i tornar a donar estabilitat a l’equip masculí que aquests anys passats no havia aconseguit trobar i crear un bon projecte de futur.

A pesar d’acabar el final de temporada amb molt pocs efectius, igual que el sénior femení, jugant els últims dos mesos pràcticament amb 5 o 6 séniors, han tingut en la seua mà la 4a plaça fins a les últimes jornades.

Enhorabona a tots i totes pèl gran treball dut a cap durant la temporada.

Tot el que aconsegueix el club no seria possible sense l’ajuda dels patrocinadors que han estat recolzant-nos any rere any, tant al club com a les escoles esportives que són la base sobre el que s’ha de treballar per arribar a formar un gran club.

Rolser Pedreguer, Tacte Social, Solnet i Ajuntament de Pedreguer.

Mostra d’aquesta bona relació i comunicació Escoles Esportives i Club es veure amb les paraules de Jairo, el nostre president i d’Anabel, coordinadora de les escoles, per continuar treballant de la ma baix els mateixos valors per donar una identitat pròpia.

També ens van dedicar unes paraules Sergi Ferrús i Pepe Cabrera per felicitar el club per la bona temporada i ratificar la bona relació la intenció de continuar ajudant-nos al club.

Gràcies per la presència de tots els assistents, continuem creixent, fent família i fent club.