CB TEULADA contra el CB ROLSER PEDREGUER Blanc

El diumenge 15 de desembre , el C.B. Rolser Pedreguer blanc va disputar com a visitant, un nou partit de Lliga Regular FBCV, en aquest cas contra l’equip de Teulada.

Teulada va plantejar una defensa zonal al llarg de tot el partit, i van eixir amb molta motivació, amb el propòsit de complicar el partit a les pedregueres. Els dos primers quarts  van ser igualats, i l’equip visitant no aconseguia anotar amb facilitat, apostant totes les  opcions a fer canasta exterior. Per contra algunes jugades defensives en les que es perdia  de vista el baló, va fer que les de Teulada anotaren la major part de les seues cistelles del  partit en aquest periode. Va ser al final del segon quart quan la defensa individual de les de  Pedreguer es va ajustar millor, i amb millor concentració van complicar els atacs de les  locals. Unicament 5 tirs lliures errats, van fer que s’emborronara la dinàmica positiva, dels  darrers minuts.

El segon temps va cambiar completament, les visitants van incorporar la presió i la defensa zonal, i es va començar a fer contratacs i ràpides transicions, en part per les perdudes de  baló de les locals. L’equip de Pedreguer no va baixar el ritme, al contrari es va mantindre  en tota la segona part i finalment la victoria va ser clara.

El pedreguer va presentar dos baixes, les de Miriam i Jessica; Anna D. i Victoria van impulsar la defensa, a la que es van agegir totes les companyes, i destacar l’incorporació  progressiva de Irene al ritme de l’equip, atenent els bons entrenaments que està fent,  després d’un periode d’absència. Bon ambient en la graderia, el que sempre és d’agraïr  per part de les jugadores.

Resultat final.-– CB Teulada 20. CB Rolser Pedreguer blanc 72

Anotadores de l’equip ( en negreta el quintet titular ) :

Anna A. ( 11 p. ), Alba ( 12 p. ), Carla ( 7 p. ), Isa ( 6 p. ), Cati ( 14 p. ), Anna D. ( 5 p. ), Irene ( 3 p. ), Victoria ( 15 p. ).