CB TACTE SOCIAL PEDREGUER 81 – 40 ESPORT BASE

Partit complet el que van jugar les nostres júniors aquest passat Diumenge front al, fins el moment, el líder de la Lliga.
Després de dues setmanes d’ajornaments i descans, ens tocava jugar amb un rival desconegut, del que sabiem que els resultats eren similars als nostres.
Ixirem al camp amb les idees del que voliem, no obstant, ens faltava un poc de concentració, intensitat i activitat defensiva, sobre tot per arribar a fer ajudes quan ens trencaven en situacions d’1c1.
En el segon quart, valorant el que estava passant i amb un resultat de 20 – 13 en el marcador, vam aconseguir solventar els problemes gràcies a tindrer un poc més de comunicació en pista en defensa, el que ens va donar moltes recuperacions i ixides ràpides al contraatac, aconseguint canastes fàcils i despegar en el marcador.
En la segona meitat, després d’un tercer quart espés en atac, i aconseguint mantindre la ventaja obtesa anteriorment, tornarem a ixir a l’últim amb la millor actitut per consolidar un gran resultat per a un gran esforç de totes.
A seguir treballant 💪🏼