CB Sueca 73-74 Sènior Masculí

L’equip masculí guanya en casa del segon classificat, continuant així la ratxa positiva després de superar les 4 derrotes consecutives.

L’equip es va presentar en Sueca amb alguns canvis en la plantilla i amb moltes ganes de demostrar el bon nivell al que pot arribar.

El primer quart va començar amb un xicotet avantage per als nostres, que gràcies a ràpides transicions i un joc molt dinàmic aconseguía imposar les primeres diferències i controlar el partit.

L’equip local, com era d’esperar, va anar agafant ritme i ràpidament va igualar el partit.

Partit absolutament igualat, amb diferències màximes de 5-6 punts.

Els nostres amb defensa zonal molt intensa, van evitar carregar-se de faltes permititint arribar mes tranquils al ultim quart.

En l’últim quart, els nostres concedixen algunes canastes fàcils que ens fan arribar 5 punts baix a falta de 30 segons.

L’equip es trobava amb bones sensacions i amb confiança i després d’un últim temps mort per marcar les últimes pautes, l’equip va ixir amb una intensitat màxima. 2 recuperacions ràpides i les errades en els tirs lliures del equip local ens van dur a dos últimes jugades de l’infart.

Jugada individual de Lucas culminat amb triple espectacular que deixava el marcador 73-74 a falta d’un segon.

Després la jugada de pissarra, el baló toca la cistella i acaba donant-nos la victòria que ens dona molta energia de cara als dos últims partits de lliga.