CB ROLSER PEDREGUER ROIG contra CB PETRAHER

El diumenge 26 de gener a les 16.30 h. es van enfrontar l’equip Rolser Pedreguer Blanc i el CB Petraher, en el que va ser el partit de debut de l’equip en categoría autonómica, en la present temporada.

L’equip local presentaba 2 absències: Carla, aquesta per trobar-se accidentada en entranament del dimecres i Jessica. També presentaba una incorporació, en aquest cas de Carmen, qui reforçaba l’equip desde el CB. Pedreguer Roig, qui havia jugat el dia abans.

El partit va començar amb un domini absolut per part de l’equip visitant, qui dominaba el joc interior i aconseguia circular el baló amb criteri i encert en el tir. Les locals qui no havien competit desde feia més d’un més no es trobaven còmodes, fins que van pasar els minuts i van ajustar la defensa i trobar oportunitats en atac. Es va pasar d’un marcador de 8 a 17 punts, a un 14 a 17 a final del primer quart. El segon quart va ser igualat pero les locals van aconseguir imposar el seu joc especialment en base a l’anotació de Victoria en la primera part del quart i d’Anna Alentado en els darrers minuts de la primera part. Així els dos equips van anar al descans amb el marcador favorable a 1 punt, per part de les visitants.

La segona part va ser diferent, el domini va ser de l’equip local, i van aumentar les prestacions defensives, i l’equip visitant es mostraba incòmode amb la defensa zonal, i no aconseguia anotar, tot i disposar de molt bones jugadores en la seua plantilla. Eixa dinámica va ser la que va continuar en el darrer quart, pero les valencianes van lluitar fins el darrer segon.

Partit guanyat per la intensitat defensiva conjunta, i magnific partit en atac de Victoria i Anna A. que van poder demostrar amb jugadores de gran nivel, la qualitat d’entendre el joc i anotar amb molta regularitat. La resta de jugadores del Pedreguer van estar molt intenses i sense una gran anotació van demostrar la seua experiencia i capacitat de lluita. Destacar especialmente el joc defesiu de les jugadores interiors,  Cati, Irene i Miriam. Els minuts que va disputar Carmen, van ser de molt de profit per a l’equip, i es va integrar ràpidament en la dinámica de l’equip.

Resultat final

C.B. ROLSER PEDREGUER BLANC 66 – CB PETRAHER 55.

En negreta les jugadores titulars.
C.B. ROLSER PEDREGUER BLANC.- Anna A. ( 21 p. ), Alba ( 3 p. ), Irene ( 3 p. ), Cati (6 p. ), Victoria ( 27 p. ), Anna D. ( 2 p. ), Isa ( 2 p. ), Miriam ( 2 p. ), Carmen.