CB Rolser Pedreguer Roig 66 – 54 Eset Ontinet

L’equip Cb Rolser Pedreguer Roig va jugar aquest Dissabte 16 el seu primer partit de la Fase Nivell Autonòmic contra l’Eset Ontinet, categoria nova aquest any.

Les rogetes comptaven amb 4 baixes per a aquest primer partit, i tirant del suport d’algunes júnior, van treure el partit avant, aconseguint una valuosa victòria.

Els primers compasos del partit estigueren marcats pels nervis i precipitacions en atac, no hi havia encert de cara a cistella i açò va fer que anaren per baix en el marcador fins arribar a la meitat de l’encontre, al que es va arribar amb un 21-21 gràcies a una cistella en l’últim segón de Maria Buigues.

En arrancar la segona part, les nostres ho feren amb confiança i les idees més clares. En atac semblava que es trobaven més fàcilment, i van a conseguir un parcial 10-0 que els va donar ales i fermesa, gràcies a la major intensitat en defensa, encert en triples, i a aconseguir furtar alguns balons i fer cistelles ràpides, lo que va donar més comoditat dins del camp de cara als últims minuts de partit. No obstant, un combatiu Eset Ontinet no va deixar de lluitar, posant a l’equip contra les cordes fins l’últim moment, on les nostres van mostrar seny, capacitat d’esforç, entrega i coratge per fer-se en la victòria.
Enhorabona xiques i a seguir treballant!!