CB ROLSER PEDREGUER Blanc vs Denia Bàsquet

El dissabte 21 de desembre , el C.B. Rolser Pedreguer blanc va disputar com a local , un nou partit de Lliga Regular FBCV, en aquest cas contra l’equip de Dénia.

Les de Dénia son un equip jove, del que formaba part alguna jugadora d’edat junior, i que comptaba amb la baixa de la seua base titular. El joc d’elles es caracteritza per moure el baló amb velocitat, i alternar les entrades, fins que es produeix alguna ajuda defensiva i aconsegueixen doblar el baló fins que arriba algun ir lliberat, i si es de tres encara millor. Es per aixó que van aconseguir 7 triples. La primera part es va caracterizar per un domini de les pedregueres, pero sense aconseguir distarciar-se del marcador mes allà dels 10 punts.

Després del descans Pedreguer, va incrementar la presió defensiva, i va jugar el seu millor quart, recuperacions de balons i cistelles més facils; encara que el impacte de la presió zonal va ser mínim per a les de Dénia, qui aconseguien arribar a l’atac estatic amb el domini del baló, va ser en eixe periode quan es va trencar el partit, a favor de les locals. En darrer quart va ser per a les de Dénia, amb un avantatge d’un punt. Van vindre a Pedreguer a disputar el partit, fins el darrer minut, i van penalitzar qualsevol perduda de concentració de les locals.

Regularitat en l’equip local, qui va aconseguir un avantantge de 10 punts en cada mig temps, i amb aquesta victoria donem per concluida la primera fase de la lliga regular. L’equip de Pedreguer és un grup compensat, en el que s’alternen les jugadores més destacades al llarg de les jornades. En el partit del dissabte van ser Anna Durà i Irene, qui després d’unes setmanes amb poca presència ha tornat a retrobar la forma, i impacta positivament en el joc de l’equip. No van poder jugar Miriam i Isa, aquesta per molèsties físiques.

Resultat final.-–CB Rolser Pedreguer blanc 77 – Dénia Bàsquet 56.
Anotadores de l’equip ( en negreta el quintet titular ) :
Anna A. ( 7 p. ), Alba ( 5 p. ), Carla ( 8 p. ), Irene ( 15 p. ), Cati ( 12 p. ), Anna D. ( 18 p. ), , Isa, Jessica, Victoria ( 12 p. ).