CB ROLSER PEDREGUER BLANC contra CB XABIA RESTAURANTE CHALET SUIZO

El dissabte 30 de novembre a les 18.00 h. es van enfrontar l’equip Rolser Pedreguer Blanc i l’equip senior femení de Xabia, en partit de la segona volta de la primera fase de la Lliga Regular FBCV.

L’equip local presentaba a 9 jugadores, i va començar bé el partit amb defensa individual, i distancian-se poc a poc al marcador, les visitants defenien bé, i les locals no atacaven amb la fluidesa d’altres partits. Al finalitzar el primer quart i començant el segon les visitants, van fer el seu millor joc, i van remuntar el marcador, fins posar-se a tres punts, 16 a 13, bona defensa per part d’elles, i atac desordenat per part de les pedregueres. Aquestes es van sobreposar els darrers minuts i vam arribar al descans en un marcador de 26 a 17, a favor de les locals, pero amb un joc molt igualat.

En la segona part es van introduïr uns camvis defensius, mitjançant una zona i presió i tant les rapides transicions com l’encert en atac, particularment de Victoria, van fer que es trencara el partit i es superara un avantatge de 20 punts.

En el darrer quart la dinámica de les locals va ser la mateixa: forta defensa i ràpides transicions sense baixar el ritme, i van ser les visitants les que es van deixar portar, una vegada que el partit estaba resolt. Avantage ample en el marcador, pero reconeixent el bon joc de les de Xabia en la primera part, i atenent que una de les seues millores jugadores es va accidentar en la segona part.

Va destacar Victoria com a máxima anotadora, encertant 4 triples, el ritme intens que van imposar Anna Alentado i Carla, i detalls de Isa a les ajudes defensives, Catí va tornar a jugar i va tindre bons minuts.

Resultat final
C.B. ROLSER PEDREGUER BLANC 67 – CB Xabia Restaurante Chalet Suizo 33.

En negreta les jugadores titulars.
C.B. ROLSER PEDREGUER BLANC.- Anna A. ( 10 p. ), Alba ( 4 p. ), Carla ( 8 p. ), Miriam ( 7 p. ), Cati ( 14 p. ), Anna D. ( 1 p. ), Jessica, Victoria ( 19 p. ), Isa ( 4 p. ).