CB ROLSER PEDREGUER BLANC contra CB Picken Claret.

El dissabte 8 de febrer a les 17.00 h. es van enfrontar l’equip Rolser Pedreguer Blanc i el CB Picken Claret en el que va ser el tercer partit de l’equip en categoría autonómica, en la present temporada.

L’equip local presentaba 2 absències: Isa i Carla , també presentaba tres incorporacions Carmen, Josefina i Marta, qui reforçaven l’equip desde el CB. Pedreguer Roig, qui jugaba el dia següent.

El partit va començar amb un domini absolut per part de l’equip visitant, qui presionaba en tota la pista i les locals no podien superar aquesta defensa, i les vegades que s’aconseguia, la forta defensa en estàtic també impedia contruïr les jugades preparades. La major part de l’anotació visitant venia per per recuperacions de baló en el propi camp del Pedreguer. També en l’atac estàtic les jugadores visitant aconseguien moure el baló amb molta rapidesa i aconsiguien tirs i penetracions amb comoditat. Tota eixa dinámica va continuar en la primera part, sense que els temps morts aconseguiren capgirar la dinámica del joc, amb l’equip local impotent per no poder entrar en joc d’atac i amb un desànim per l’abultat marcador al descans 10 a 49 punts.

Amb el partit decidit la segon part va portar dos novetats, l’equip visitant va deixar de presionar, i la defensa local va camviar i es va reduïr la capacitat anotadora visitantmillorant considerablement el joc d’atac local. El segon temps va finalitzar amb un marcador de 27 a 32; i àmplia i comoda victoria per a les visitants, a les que la dinámica de la primera fase, els va servir per imposar-ne amb claretat.

L’equip de Pedreguer deurà de sol.lucionar per al futur l’eixida de la presió, i les jugadores deuran d’incrementar les seues prestacions defensives, considerant les poques faltes personals assenyalades que sempre son un simptoma de la intensitat defensiva. Com a bona noticia la soltura de les jugadores de l’equip roig de Pedreguer les quals van tindre una participació de mèrit contra l’equip favorit de la lliga.

Resultat final

C.B. ROLSER PEDREGUER BLANC 37 – CB Picken Claret 81.
En negreta les jugadores titulars.
C.B. ROLSER PEDREGUER BLANC.- Anna A. ( 2 p. ), Alba ( 5 p. ), Miriam ( 3 p. ), Cati ( 4 p. ), Victoria ( 4 p. ), Anna D. ( 4 p. ), Josefina, Irene ( 7 p. ), Carmen ( 4 p. ), Marta ( 2p. ), Jessica ( 2 p. ).