CB ROLSER PEDREGUER BLANC contra CB ONDARA

CB ROLSER PEDREGUER BLANC contra CB ONDARA

El dissabte 23 de novembre a les 17.00 h. es van enfrontar l’equip Rolser Pedreguer Blanc i l’Ondara en partit de la segona volta de la primera fase de la Lliga Regular FBCV. L’equip local presentaba 3 absències: Irene, Cati i Isa, el que comportaba menys domini del joc interior, pero va començar bé el partit, amb una defensa forta i claretat en atac. Les
visitants que venien de jugar un bon partit contra Xabia, no aconseguien anotar amb facilitat. Va acabar el primer quart amb un marcador de 20 a 7 per a les pedregueres. En el segon quart, es va baixar la concentració defensiva, i les visitants van millorar les seues prestacions ofensives. Les jugadores locals continuaven amb el mateix ritme d’anotació pero va ser un quart més igualat. Al descans 41 a 19 i la sensació que podía millorar-se el joc i sobretot la defensa.

Es va reprendre el partit, amb les jugadores locals, amb una defensa més energica, tot i que les jugadores d’Ondara, ja no tenien res a veure amb l’equip que va iniciar la lliga, així es va jugar el millor quart, mitjançant la recuperació de balons i amb ràpides transicions. Amb el partit ja sentenciat amb claretat, es va disputar el darrer quart en el que el marcador va ser paregut als anteriors, pero amb la complicació de mantindre el fort ritme dels primers minuts de la segona part.

El punts locals van ser molt repartits, i va destacar Anna Durà en el partit, defenent molt fort i aconseguint ser la máxima anotadora de partit. Felicitar a l’equip rival per la seua milloria, i les locals a continuar preparant-se per als partits de la resta de la temporada, que es preveu que será més complicada que fins ara.

Resultat final

C.B. ROLSER PEDREGUER BLANC 83 – CB ONDARA 43.
En negreta les jugadores titulars.
C.B. ROLSER PEDREGUER BLANC.- Anna A. ( 10 p. ), Alba ( 14 p. ), Carla ( 15 p. ),
Miriam ( 11 p. ), Victoria ( 11 p. ), Anna D. ( 16 p. ), Jessica ( 4 p. ).