CB ROLSER PEDREGUER BLANC contra CB ONDARA ( dissabte 12 d’octubre ) i CB ROLSER PEDREGUER ROIG ( diumenge 13 d’octubre ).

El dissabte 12 d’octubre , el C.B. Rolser Pedreguer va disputar en Ondara el seu primer partit de la lliga regular visitant l’Ondara.

Per primera vegada en els partits de la temporada les pedregueres van començar el partit presionant en tota la pista, tant de forma individual com mitjançant zona. El fort ritme, contra un conjunt de joves jugadores locals, va fer que s’aconseguira un gran avantatge, que es va fixar en 50 punts al descans.

En la segona part es va jugar d’una manera lliure i sense presió, les jugadores d’Ondara es van mostrar més acertades en el tir exterior. El partit va concloure en un marcador 25 a 105, per a les Pedregueres i per lo tant no va representar cap dificultat.

El diumenge 13 d’octubre es van enfrontar els dos equips de Pedreguer. El partit va començar molt bé per Rolser Pedreguer Blanc ( que curiosament vestia eixe dia de color roig ), que integra una majoria de l’equip senior de la temporada pasada. El dinamisme que van imprimir Anna A. i Cati, i una forta defensa van fer que les altres jugadores locals, els costara anotar. Al segon quart amb les rotacions es va mantindre la diferencia, i d’entre altres factors, la jove jugadora Jessica, va tindre uns minuts molt bons, anotant 8 punts en rapids contratacs, i en pocs minuts. Al descans el marcador reflexaba un 41 a 22 p. per a l’equip que constaba com a local i vestia de roig.

A la segona part el partit va camviar. L’equip que vestia de blanc, amb una major intensitat defensiva, va dificultar l’atac de les rivals, que no van poder desenvolupar les jugades assajades, i va mostrar un joc poc organitzat i amb poc encert en els tirs. Per la seua banda, les joves integrants del Rolser Roig, van estabilitzar el marcador, i van anar afegint emoció al partit. Destacar jugadores com Marta, Carmen que junt a la resta de companyes, estaven molt acertades, i fins i tot es van apropar a la barrera dels 10 punts, i van aconseguir imposar-se al darrer quart. Els darrers minuts del partit les jugadores Anna A. i Victoria, van liderar el seu equip, i en compañía de l’efectiu treball defensiu de Carla, van establir una diferencia final de 17 punts.

L’equip que vestia de roig aquest diumenge encara no ha trobat un ritme fluïd del joc, i dessitgem que amb els entrenaments es puguen millorar les prestacions en el futur. L’equip del Rolser Roig, ja ha demostrat que pot competir a un gran nivel, i unicament necessita treballar més i ajustar la participación colectiva de totes les jugadores.

Resultat final.- CB Rolser Pedreguer Roig 69 – CB Rolser Pedreguer Roig 52.

Anotadores de l’equip que jugaba de local ( en negreta el quintet titular ) :
Anna A. ( 23 p. ), Alba ( 6 p. ), Carla, Miriam, Cati ( 14 p. ), Anna D. ( 2 p. ), Jessica ( 8 p. ), Isa ( 2 p. ), Irene ( 6 p. ), Victoria ( 8 p. ).