CB ROLSER PEDREGUER BLANC contra CB Manises

El dissabte 8 de febrer a les 18.00 h. es van enfrontar l’equip Rolser Pedreguer Blanc i el CB Manises, equip amb el qui s’havia jugat 6 dies abans, per tindre un partit aplaçat a començament de la competició autonómica.

L’equip local presentaba 2 absències: Isa i Jessica, i també presentaba dos incorporacions Carmen i Josefina, qui reforçaven l’equip desde el CB. Rolser Pedreguer Roig, qui jugaba el dia següent. L’equip visitant presentaba canvi d’entrenador.

El partit va començar amb un lleuger domini local, pero que va ser frenat per l’extraordinari encert de la base visitant, qui va anotar 3 triples consecutius en pocs minuts, a les que es va afegir una altra jugadora de Manises, sumant 4 triples en el primer quart. Els bons minuts de l’equip local no van servir per distanciar-se del marcador. Les visitants aprotitaven molt bé el bloqueig directe i la qualitat com a tiradores desde l’exterior.

En el segon quart el Pedreguer va continuar amb el bon joc, pero les visitants responien anotant continuament i ningún dels dos equips aconseguia imporsar-se a l’altre. Arribem al descans amb 4 punts d’avantatge per a les locals.

En la reanudació les locals van pujar un escaló la intensitat i les de Manises, van presentar simptomes de fatiga, i així mitjançant recuperacions de balons, es va superar la distancia de 10 punts. Aquesta dinámica va continuar en el darrer quart, i tot i que les locals es van
distanciar en el marcador final, l’equip de Manises va exigir al máxima a les locals, i va mostrar la qualitat de les jugadores valencianes. Destacar l’aportació de les jugadores del Rolser Pedreguer Roig, que igualen i mantenen en tot moment les prestacions de les seues companyes de club. Agraïr la presencia de Carla en el partit , atenent les circumstàncies en les que va tindre que participar.

Resultat final
C.B. ROLSER PEDREGUER BLANC 73 – CB Manises A 56.
En negreta les jugadores titulars.
C.B. ROLSER PEDREGUER BLANC.- Anna A. ( 15 p. ), Alba ( 6 p. ), Carla ( 12 p. ), Cati ( 8 p. ), Irene ( 3 p. ), Anna D. ( 4 p. ), Josefina,  Victoria ( 12 p. ), Carmen ( 10 p. ), Miriam ( 3 p. ).