CB Rolser Pedreguer 88 – 77 Denia Basquet

L’equip sènior masculí aconsegueix una treballada victòria amb molt de patiment.

Dissabte es va disputar la 3a jornada de la Lliga Valenciana que donava accés a les semifinals d’aquesta competició de pretemporada i en aquest cas ens va tocar enfrontar-nos al Denia Basquet, un gran derbi que ens té acostumats a partits molt intensos.

El partit va començar amb molts intercanvis de cistelles gràcies al gran encert dels nostres, tant en transicions ràpides com en joc en estàtic posant en pràctica el joc ofensiu entrenat aquestes últimes setmanes, i la mala defensa nostra i vàries pèrdues de baló que fea que l’equip visitant aconseguira cistelles ràpides amb molta facilitat i sense quasi oposició. Al final del quart, marcador alt que quedava en 22-23 per als de Denia.

En el segon quart va seguir la mateixa dinàmica, bon joc ofensiu però la defensa seguia sense funcionar, les transicions de l’equip visitant eren ràpides, no s’aconseguia arribar bé al balanç defensiu, no s’aconseguia arribar a puntejar tirs ni passar el bloquejos de forma efectiva, l’equip estava lent en defensa. S’arribava al descans 41-46, seguíem vius en el partit però la defensa no ens permetia posar-nos per davant.

En el tercer quart, amb les piles carregades, l’equip mostra una cara diferent en defensa, s’aconsegueixen robar alguns balons, algunes ajudes en defensa efectives, els bloquejos directes ja no tenien la mateixa efectivitat que en la primera meitat, tot fruit d’una millor concentració, i això, junt amb el joc ofensiu que continuava funcionant prou bé, ens feia remuntar i agafar una mínima diferència de 6 punts i deixar al nostre rival en 13 pts només en aquest quart. (65-59)

En l’últim quart, igualtat màxima que ens feia pensar que el partit es decidiria en els últims segons, els nostres necessitaven guanyar per més de 8 punts per passar a semifinals i van apretar per incrementar un poc més la diferencia i amb 4 triples deixava el partit sentenciat i el pas a semifinals aconseguit.

Aquesta setmana es disputarà la semifinal davant l’equip de la Vila, 4t classificat de 1a Divisió masculina la darrera temporada. Partit molt dur físicament en el que esperem que es puga seguir treballant i competir el major temps possible davant d’un equip que de segur ens fa créixer com equip.